ARISCO

Compania noastră a fost fondată  în 1979. Activitatea companiei noastre include producția și comercializarea echipamentelor necesare bucătăriei industriale / bucătăriei profesionale.
Înființată de partenerii noștri fondatori în 1979, compania noastră este unul dintre cei mai importanți producători de echipamente profesionale de bucătărie din Turcia.

Produsele noastre sunt comercializate cu numele de marcă înregistrate Arisco și Çözüm. La unitățile noastre de producție avem peste 2500 de modele de echipamente profesionale de bucătărie care dețin rapoarte de testare CE și certificate care acoperă normele relevante ale Uniunii Europene.

Compania noastră se îmbunătățește și se schimbă continuu, urmărind cele mai noi tehnologii și menținând producția cu politici inovatoare și conștiente de mediu.
Toate produsele noastre au următoarele caracteristici esențiale: sunt foarte sigure, folosesc mai puțină energie, mai puțin detergent, mai puțină apă; produc mai puține ape uzate, creează mai puțin zgomot, nu dăunează naturii și mediului; acestea fac viața ușoară și sunt ușor de utilizat, ușor de întreținut, economice și sunt în conformitate cu normele Uniunii Europene.
Aceste facilități sunt furnizate cu servicii de pre-vânzare și post-vânzare, precum și servicii tehnice printr-o organizație de servicii formată din peste 80 de centre de service autorizate, răspândite în fiecare regiune geografică din țară.

Cărucior bain marie

Designul din oțel inoxidabil este ideal pentru servicii profesionale de catering și restaurante! Aceste noi-captivante bain-maries sunt construite cu oțel inoxidabil de foarte bună calitate. Oferă performanțe de înaltă eficiență și este echipat cu un termostat pentru controlul ușor al temperaturii.
Sunt extrem de ușor de utilizat și foarte fiabile.

De fapt, aceste încălzitoare de tip bufet / servere sunt ideale pentru restaurante, hoteluri, săli de banchete și cafenele, dar vor funcționa în continuare minunat în casă sau în scopuri de catering.

Dulap încălzit pe role

Dulapul încălzit are o multitudine de caracteristici necesare in industria HoReCa:

Capacitate internă maximă, creștere minimă a temperaturii în timpul decongelării. Temperatura de funcționare: +30 / +90 ° C.
Cea mai eficientă distribuție a aerului în interior cu un canal de aer special conceput.
Căptușelile interioare și baza inferioară interioară, care sunt trase adânc, respectă cele mai înalte standarde de igienă cu colțuri rotunjite și sunt fabricate din oțel inoxidabil.
Proiectare mono-bloc
Design frontal complet impermeabi.
Usor de curatat.
Nr de perechi de susținere a șinelor: 1×15
Distanța de la șină la șină: 70 mm

Mașini de spălat vase și pahare

Arisco ofera o gama de masini de spalat pahare si masini de spalat vase caracterizate prin robustețe și încredere.
Proiectat pentru igienă.
Cadru de susținere a corpului, panou și încălzitor amplificator încorporat din oțel inoxidabil.
Componente electrice și cabluri care au standarde internaționale și reglementările de securitate.
Toate componentele pot fi ușor accesibile și inspectate pentru o întreținere rapidă și eficientă.
Umplerea automată a rezervorului de spălare și controlul constant al nivelului de apă.
Temperaturile în mod automat și constant sunt controlate de două termostate independente pentru o acțiune perfectă de spălare și clătire.
Masina de spalat vase are un întrerupătorul de siguranță a ușii și distribuitor automat cu clătire.
Brațele de spălare din plastic.
Corp, suport, rama, panouri și încălzitor încorporat din oțel inoxidabil.