Arris

ARRIS – GUSTUL CARE FACE DIFERENȚA

Arris Catering Equipment este specializată în producerea de grilluri electrice și gaz profesionale pentru restaurante tradiționale și moderne. Fondată in 1993 de familia Calzavara, creatorii tehnologiei brevetate Grillvapor și Overgrill.

Arris Catering Equipment a proiectat și patentat sistemul de gătit GRILLVAPOR care combină temperaturi ridicate controlabile precis și ușoară hidratare a suprafețelor de gătit. Datorită tehnologiei brevetate Arris Grillvapor, pe care numai Arris este capabil să o producă și care se aplică pe toate produsele GRILLVAPOR și OVERGRILL, pierderea în greutate este redusă cu aproximativ 20%, astfel cresc porțiile de produse alimentare. gătit, aducând avantaje economice mari celor care folosesc Girillvapor. 
Tehnologia Arris Grillvapor® permite gătirea mai rapidă (+ 20% în medie, comparativ cu sistemele tradiționale de grătar) și vă permite să gătiți într-un mod sănătos, păstrând în viață culorile alimentare. Tehnologia brevetată Arris Grillvapor, datorită sistemului special de gătit, îmbunătățește, de asemenea, aromele și caracteristicile organoleptice ale alimentelor, elimină utilizarea uleiurilor și a grăsimilor pentru condimentare pentru economii suplimentare.

Produsele sunt fabricate cu materiale de înaltă calitate, testate în mod constant în faza de producție, în conformitate cu legile și reglementările în vigoare privind siguranța, igiena și prevenirea, certificate conform directivelor CEE.

Apă, umiditate și căldură sitemul patentat Arris.

Apa, conținută într-o tavă sub grătar, generează aburi care vă mențin mâncarea mai moale și mai suculentă. Și pentru că orice grăsime care se scurge din alimente cade în apă, Grillvapor produce mult mai puțin fum decât grătarele convenționale.

Grillvapor este singurul grătar care vă permite să utilizați o sondă de temperatură de bază pentru controlul gătitului cu precizie.

Tehnologia Grillvapor pe care o aplică aparatelor permite:
∙ Gătit mai rapid
∙ Rezultate organoleptice mai bune, nutrienții rămân în interior
∙ Pierdere în greutate mai mică a alimentelor
∙ Gătit sănătos și autentic
∙ O mai bună absorbție termică
∙ Economie la costurile de producție

Conceptul inovator de construcție permite:
∙ Economie de energie
∙ Economii de forță de muncă
∙ Uniformitate la gătit
∙ Gestionarea temperaturii cu sonda
∙ Curățare ușoară

GRILLVAPOR DIGIT

Arris combină controalele manuale tradiționale cu noul panou electronic, practic și intuitiv, ceea ce face ca Grillvapor să funcționeze atât versiunile electrice cât și cele pe gaz mai ușor de utilizat, flexibile și mai sigure decât grătarele tradiționale. Noile controale permit controlul precis al puterii furnizate, de asemenea versiunile pe gaz sunt echipate cu un sistem care îl menține constant chiar și în prezența unor variații de presiune la alimentare. În versiunile electronice, apa este încărcată automat, de asemenea, tehnologie exclusivă a lui Arris.
În versiunile pe gaz, noile comenzi electronice introduc aprinderea automată cu flacără de control, eliminând astfel toate problemele sistemelor de flacără pilot și, în special, riscurile de oprire în timpul gătitului cauzate de grăsimile și lichidele provenite din alimente.

OVERGRILL

Noua versiune excepțională a Grillvapor cu grătar dublu suprapus și sondă, gătește în jumătate din timp și cu mai puține controale decât un grătar tradițional, consumă mult mai puțin pentru aceelași gătit și reduce pierderea în greutate a alimentelor. 
Datorită panoului de control intuitiv care vă permite să reglați temperaturile celor două grătare în mod independent , vă permite să încălziți numai grătarul superior pentru răcire sau doar cel inferior. 
Noul panou electronic, practic și intuitiv, care face ca Overgrill să fie mai ușor de utilizat, flexibil și sigur decât grătarele tradiționale. Noile controale permit controlul precis al puterii furnizate, de asemenea versiunile pe gaz sunt echipate cu un sistem care îl menține constant chiar și în prezența unor variații de presiune la alimentare. În versiunile electronice, apa este încărcată automat. Mai mult decât atât, inovație exclusivă Arris, este posibil să gătiți folosind sonda de temperatură.