Blog

Blog

Experianța noastră la cel mai mare tîrg, HostMilano 2019

 

HostMilano este cea mai importantă expoziție internațională dedicată lumii de catering și ospitalitate.

Un punct de referință pentru operatorii profesioniști ai pieței de consumat și o piață privilegiată pentru a face afaceri de calitate.

In fiecare an expozitia HOSTMILANO  oferă posibilitatea de a prezenta tot ce are nevoie de un bar sau restaurant de succes, de la materii prime la semifabricate, de la utilaje la echipamente, de la mobilier până la tacâmuri. Vino la gazdă pentru a afla mai multe despre tendințele viitoare.

HostMilano se remarcă pentru conceptul său expozițional unic, care combină specializări verticale în trei domenii principale: catering profesional; Pâine | Pizza | Paste – Cafea | ; Bar | Masini de cafea | Automat; Dulciuri de înghețată – mobilier | Tehnologie | Veselă.

 

NARDI

Nardi este un ambasador al stilului italian de pe glob. De peste 25 de ani, clienții care aleg Nardi pot fi mândri de a deține un produs italian, cu un design unic și original, care este funcțional și creat în timp ce respectă mediul înconjurător.

Colecțiile sunt proiectate pentru a face viața mai ușoară pentru oameni.  Acesta este motivul pentru styling distinctiv, cu rezistență remarcabilă și durabilitate.


DYMANIC

DYNAMIC proiecteaza, produce si ofera cea mai mare si larga gama de pe piata: mixere comerciale fixe si detasabile , cu o selectie excelenta de accesorii care ofera o versatilitate incredibila. DYNAMIC nu a incetat niciodata sa inoveze si sa ofere imbunatatiri exclusive pe piata. Inovatia de la expozitia HOST MILANO 2019 este nou robot de legume, un dispozitiv care va permite sa taiati fructe si legume in numeroase stiluri datorita celor 25 de discuri din otel inoxidabil.

 

KRAMPOUZ

Bazându-se pe succesul gamei sale profesionale, Krampouz a decis în anii 1980 să ofere dispozitive de calitate:  crepes, planchas și grătare krampouz, dezvoltând echipamente de înaltă calitate, robuste, fiabile și ușor de utilizat.

Ascultând în mod constant de utilizatorii săi, Krampouz a fost astfel capabil să se reinventeze în timp ce conserva și perfecționa dimensiunile sale fondatoare: puterea și distribuția omogenă a încălzirii, stabilitatea și precizia temperaturii, confortul de utilizare și ușurința de curățare.

Odata cu participarea la HostMilano2019, va impartasim cu drag experienta noastra minunata și toate noutațile!