SANTOS

Santos, cunoscut pentru inovația și calitatea în echipamentele de bucătărie și bar, oferă o gamă extinsă de produse profesionale. Răzătoarea Santos 02 și robotul de legume Santos 48 sunt esențiale pentru bucătăriile profesionale, oferind eficiență și versatilitate în prelucrarea ingredientelor.

Blenderele Santos, cu variante de 1,25 litri (modelul 33) și până la 2,4 litri (modelul 62), sunt ideale pentru prepararea smoothie-urilor, sosurilor și altor amestecuri.

Mixerul de băuturi Santos 54 și presa rece Nutrisantos 65 extind opțiunile de servire cu băuturi proaspete și sănătoase.

Gama de storcătoare de portocale și centrifuge pentru citrice, cum ar fi Santos 32, 50 și “Miracle Edition” 68, asigură extracția eficientă a sucului.

Storcătorul de citrice cu presă Santos 10 și modelul de înaltă performanță Santos 52 sunt perfecte pentru orice bar sau cafenea. În plus, zdrobitorul de gheață Santos 53 este un instrument indispensabil pentru prepararea băuturilor reci. Produsele Santos sunt apreciate pentru durabilitatea, designul ergonomic și performanța lor, fiind alegerea ideală pentru orice profesionist din domeniul HoReCa.

Afișez 1 - 16 din 17 rezultate

End of content

End of content