TECFRIGO

Tecfrigo se specializează în producția de vitrine de înaltă calitate pentru înghețată, ciocolată, și alte produse ce necesită refrigerare specială.

Vitrina orizontală pentru înghețată PARTY, cu geamul său curbat și capacitatea mare de 12+12 vaschete, este perfectă pentru gelaterii și cafenele.

Vitrinele refrigerate Focus și modelele verticale cum sunt KUBO 250 GBT și Musa 120 BTV, oferă soluții elegante pentru prezentarea și conservarea produselor la temperaturi optime. Seria DIAMANTE și MARILYN evidențiază designul sofisticat și funcționalitatea acestor unități, cu rafturi diverse pentru acomodarea unui spectru larg de produse.

Vitrinele pentru ciocolată, cum ar fi Musa 120 Q și Marilyn 275, sunt special concepute pentru a menține condițiile ideale de temperatură și umiditate pentru ciocolată. De asemenea, modelele PRISMA 400 și SALOON sunt vitrine versatile pentru refrigerare, ideale pentru cafenele și magazinele de specialitate.

Fiecare vitrină Tecfrigo combină eficiența și estetica, fiind o alegere excelentă pentru orice afacere din domeniul HoReCa.

Afișez 1 - 16 din 126 de rezultate

End of content

End of content