Casadio
Casadio
 • Casadio Undici

  Casadio
  0 din 5
  (0)

  Marcă: Casadio (grupul La Cimbali) Italia
  Model: UNDICI A, S și A2 Compact
  Undici este o mașină compactă, elegantă, versatilă, ușor de utilizat, ajustat și întreținut. UNDICI este fabricat din oțel și aluminiu. Are un sistem termic cu duză fixă, adaptabil și performant, oferind rezultate excelente.
  Noua placă cu butoane mecanice este din metal și se întinde pe toată lungimea mașini. Este ușor de utilizat și precis, datorită luminilor LED.
  UNDICI vine în 3 culori (negru, alb și roșu) și 3 versiuni (semi-automate, automate și automate „Coffee-to-Go” pentru cupe de până la 14,5 cm înălțime), cu 1, 2 sau 3 grupuri.
  Mașina poate fi personalizată datorită benzii de logo largi pe față și spate.

  SKU: n/a

Casadio, marca istorică fondată în 1950 de Nello Casadio la Bologna, compania a produs inițial diferite echipamente pentru baruri și apoi s-a concentrat pe producția de râșnițe pentru cafea devenind un specialist recunoscut și apreciat pe piață ca un producător de echipamente fiabile și durabile. În 2009, Casadio s-a alăturat Gruppo Cimbali, înregistrând astfel o renaștere atât tehnologică, cât și în ceea ce privește redefinirea și repoziționarea ofertei sale pe piață. 
Casadio este brandul care servește acei clienți apropiați de utilizatorul final, asigurând un flux de venit corespunzătoar pentru locațiile cu vânzare scăzută.

Mașini pentru cafea tradiționale

Casadio propune o serie de masini compacte, elegante, versatile, ușor de utilizat, ajustat și întreținut.

Fabricat din oțel și aluminiu pentru a garanta cele mai bune aspecte din punct de vedere al robuseți și fiabilitații.

Are un sistem de termosifon cu duză fixă, adaptabil și performant, oferind rezultate excelente.

Noua zonă de control cu butoane mecanice este din metal și se întinde pe toata lungimea mașini. Este ușor de utilizat și precis, datorită luminilor LED.

Mașinile sunt disponibile în 3 culori (negru, alb și roșu) și 3 versiuni (semi-automate, automate și automate „Coffee-to-Go” pentru pahare până la 14,5 cm înălțime), cu 1, 2 sau 3 grupuri. Mașinile pot fi personalizate datorită benzii de logo largi față și spate.

Gama este acompaniată de o selecție diversă de râșnițe, cu profil scăzut și modele de control al porțiunilor, care permit operatorului să aleagă ce cantitate este măcinată.