Cofrimell

COFRIMELL – VISUL RECE

Fondată în 1981, Cofrimell este pe piața internațională de peste 35 de ani, în continuă creștere și extinzându-se. În prezent, este o companie lider la nivel internațional în domeniul refrigerării profesionale. Într-un spațiu ultra-modern din Pomezia (Roma), cu cele mai actualizate și mai sofisticate echipamente de fabricație, tehnologie și resurse disponibile, Cofrimell produce distribuitoare de băuturi și mașini slush, cu o flexibilitate totală pentru a satisface numeroasele cerințe ale pieței.

Cofrimell este o companie în continuă evoluție în domeniul refrigerări profesionale, gata să investească pentru alegeri inovatoare și funcționale, pentru a atinge noi obiective, acordând întotdeauna prioritate ușurinței de utilizare, siguranței, păstrând întotdeauna calitatea și garanția de 100% Produs italian.

Distribuitoare de băuturi

Serviți ușor băuturile reci, cum ar fi sucul, limonada sau băuturile mixte, folosind un distribuitor de băuturi refrigerate. Un element indispensabil pentru standuri, magazine, restaurante, bufet, cafeneaua. Ține băuturile reci și toarnă rapid, ceea ce face ca serviciul să fie mai eficient, astfel încât clienții dvs. să primească comenzile mai repede.