CUPPONE 1963 – MAEȘTRI EXCELENȚEI ITALIENE

Fondată în 1963 de frații Lorenzo, Luigi și Paolo Cuppone, compania s-a specializat imediat în producerea de cuptoare electrice, cuptoare pe gaz și echipamente pentru profesioniștii de pizza.

Cercetarea continuă și experimentarea cu echpamente noi sunt în continuare punctul forte al companiei, aspect ce a condus la multiple invenții si patente care au revoluționat modul de a face pizza.

Cuppone a inventat o mașină special proiectată pentru a forma aluatul în dimensiunea și grosimea dorită pentru pizza iar astăzi este sigura firmă care produce acest echipament, o mașină automată pentru împărțirea și rotunjirea pastelor înainte de dospit. Cuppone sunt primii care proiectează si folosesc un sistem de control electronic pentru temperatură și puterea elementelor, primii care produc cuptoare create exclusiv pentru a găti pizza, pe gaz certificate, propun conceptul Evolution, primul cuptor de colț și inventează primul cuptor electric rotativ.

Astăzi, Cuppone operează două fabrici care acoperă o suprafață de aproximativ 5.000 de metri pătrați, unde se desfășoară toate diferitele faze de prelucrare: de la tăierea materiilor prime până la asamblarea și testarea produsului finit.

Cuppone oferă o gamă largă și diversă de cuptoare cu o singură sau cu două camere, care sunt proiectate, fabricate și testate intern în colaborare cu cei mai buni profesioniști din lumea pizzeriei, pentru a satisface fiecare nevoie de gătit.

Alegerea atentă a materialelor de cea mai bună calitate pe piață, utilizarea celor mai avansate tehnologii pentru a obține cele mai bune performanțe, atenția specială acordată proiectării și ergonomiei, respectarea strictă a reglementărilor internaționale de siguranță, fac din cuptoarele Cuppone alegerea ideală pentru cei care se așteaptă la excelență în bucătărie. Detalii precum utilizarea cordieritei pentru suprafața de gătit, elementele de încălzire blindate din partea superioară și inferioară pentru o mai bună uniformitate a gătitului, programarea gătitului, sistem integrat de recuperare a căldurii în camera de gătit, sunt doar câteva dintre caracteristicile câștigătoare ale unui produs în armonie cu tendințele unei piețe în continuă evoluție.

Atuuri ale cuptoarelor Cuppone

Construcție din oțel inoxidabil
Camere de gătit din oțel inoxidabil
Suprafată de gătit din cordierită
Izolație din lână de rocă evaporată
Uși cu geam dublu, panoramic
Garnitura de căldură între ușă și camera de gătit
Deschiderea hornului reglabilă
Acces ușor la toate componentele electrice
Elemente blindate individuale deasupra și sub șamote
Control digital separat al puterii elementelor de încălzire în cazul cuptoarelor electrice
Posibilitatea planificarii gătitului
Pornirea cuptorului programabilă cu numărătoare inversă
Termostate de siguranță
Ventilatoare de răcire.

Tu ai nevoie de o pizza perfecta

Cuppone propune o selecție de echipamente de prelucrare a aluatului care revoluționează piața cu soluții inovatoare, în cele mai multe cazuri brevetate chiar de companie și cea mai largă gamă de accesorii necesare pentru a face față în mod eficient fiecărei situații.

Mașini de formare la cald pentru pizza, mixere spiralate, formatoare de înaltă performanță, proiectate în detaliu pentru a răspunde nevoilor profesioniștilor de pizza, dar și de panificație și patiserie și pentru a asigura în mod constant atingerea celor mai înalte standarde de calitate.

 • Cuptor pizza electric Cuppone Michelangelo

  0 din 5
  (0)

  Producător: Cuppone Italia
  Broșură: Descarcă

  Construcție din oțel inoxidabil.
  Ușă cu sticlă panoramică cu geam dublu și arcuri rezistente
  Izolație termica intre ușă și camera de gătit
  Cameră de gătit din oțel inoxidabil
  Sistem de recuperare a căldurii integrat în camera de gătit
  Iluminarea camerei prin intermediul a două lămpi cu halogen de 12 V
  Orificiile de reglare a aburului reglabile electric
  Cărămizi refractare Cordierita
  Elemente de încălzire controlate independent
  Panou de control separat, accesibil din partea frontală a cuptorului
  DG: Sistem digital de control cu ​​capacitatea de a seta temperatura camerei și puterea la elementele superioare și inferioare independent de 0% până la 100% Funcții integrate de piroliză și economie; Programe de gătit; buzzer la sfârșitul gătitului
  CD: sistem de control cu ​​comutatoare digitale; capacitatea de a seta temperatura camerei și puterea celor două grupe de elemente de încălzire (de sus și de jos) individual la min sau max; buzzer la sfârșitul gătitului
  Termostat de siguranță
  Ventilator de răcire

  Toate modelele pot fi livrate cu un suport (cu sau fără roți) și hota (cu sau fără motor, cu cinci viteze)

  SKU: n/a
 • Formator pizza Cuppone

  0 din 5
  (0)

  Producator: Cuppone
  Formator pizza tip presa
  Formare blat pizza prin presare
  Fabricat din otel inoxidabil
  Platane presa incalzire cromate
  Grosime blad ajustabila

  SKU: n/a