Despre noi

Acasă

Peste 5000 de produse comercializate

Posibilitate rate

Peste 2000 de clienți mulțumiți

Peste 10 ani de experiență

Misiunea noastră

Echipa noastră va sta la dispoziție în fiecare zi pentru ca împreună să găsim cele mai bune soluții pentru afacerea dumneavoastră.
GM PROFFEQUIP SRL comercializează în exclusivitate la preţ de producător utilaje şi echipamente profesionale de la lideri mondiali, pentru următoarele domenii :
– industria alimentară şi industria hotelieră
– restaurante( hotel,pensiune,motel,han,camping,casă de oaspeţi ), baruri , pizzerii , fast – food , patiserii (incl.producţie) , cofetării (incl.producţie) ,catering , cantine etc.
– magazine alimentare
– depozite frigorifice
– dotări complete hotel , pensiuni etc.
– automate produse si cafea.
Misiunea noastră este, prin specialiştii noștri , satisfacerea tuturor clienţilor prin prezentarea unor propuneri ideale de utilare !

Cine este grossmetalhoreca.ro

grossmetalhoreca.ro este magazinul online al firmei S.C. GM PROFFEQUIP S.R.L., C.U.I: RO 28037310

De ce grossmetalhoreca.ro

Peste 10 ani de experientă pe piața horeca și peste 2000 de clienți solicită și impun un standard ridicat de calitate pentru produsele comercializate.

Contacteză-ne

Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați.

Cine este GM PROFFEQUIP

Una dintre cele mai mari firme care se ocupă cu comercializarea de echipamente profesionale pentru sectorul horeca care activează pe piața din România din 2011. Aceasta firma este completata de GROSS METAL HORECA SRL care se ocupa de importul și distribuirea de produse din carton, hârtie și materii prime care activează pe piața din România din 2013.