0353418999 office@grossmetalhoreca.ro
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
product_variation

Servicii de consultanta si proiectare

Proiectare 2D si 3D pe baza desenelor predate de clienti respectand fluxurile tehnologice si necesitatile clientului, dar si avand in vedere rentabilitatea pe termen lung a investitiei.

Proiecte personalizate

Ne adaptam in totalitate cerintelor clientilor nostrii respectand normele tehnice, gasind un echilibru intre utilitate, aspect, costuri si profitabilitate.

Solutii profesionale complete

Nu ne limitam doar la vanzarea de tehnologie. Scopul fiind imbinarea tuturor resurselor pentru eficienta si durabilitate maxima.

Echipamente de ultima generatie

Din punct de vedere al aparaturii de ultima generatie prin care se reduc costurile pe termen lung, cat si a accesoriilor si elementele de decor va oferim produse si servicii de top.

EXPERIENTA DE PESTE 25 DE ANI PE PIATA DIN GRECIA

Oferim produse de cea mai buna calitate, alaturi de serviciile conexe asociate si de cele mai eficiente idei pentru dotarea spatiilor comerciale, respectand cele mai riguroase norme de flux tehnologic si igiena alimentara si totodata aducand idei inovative pentru un aspect estetic cat mai placut si functional.

Z

Hoteluri

Z

Restaurante

Z

Café-baruri

Z

Catering

Z

Pizza

Z

Fast-food

 

 

GROSS METAL HORECA s-a infiintat pe piata din Romania, in anul 2011 pentru a putea oferi cele mai bune solutii pentru o afacere de vis. Compania prezinta o gama completa de echipamente profesionale de bucatarie, accesorii si mobilier pentru restaurante, hoteluri, baruri, terase, cafenele, catering sau fast-food.

Corectitudinea consultantei este factorul decisiv in oferta facuta. De aceea Gross Metal Horeca bazandu-se pe experienta acumulata,pe expertiza post-vanzare rezultata din contractele derulate, isi permite sa ofere solutii optime pentru toate categoriile de dezvoltare a afacerii clientilor sai.

Va punem la dispozitie aparaturi profesionale de cea mai buna calitate, la preturi competitive precum si accesorii pentru restaurante, hoteluri si pensiuni, magazine alimentare, carmangerii, pizzerii si covrigarii, unitati de panificatie si patiserie, locatii de tip fast-food si autoservire, baruri, cofetarii si cafenele, cum ar fi vesela din portelan de calitate, vesela din sticla, vesela pentru cuptor, tacamuri din inox, diverse colectii de pahare pentru toate tipurile de bauturi, portelanuri si accesorii pentru bufet, termometre, cutite profesionale de bucatarie si o gama larga de accesorii pentru masa.

Pentru a răspunde cât mai bine cerinţelor dumneavostră vă prezentăm gama extinsă de produse comercializată de compania noastră şi vă invităm să accesaţi următoarele site-uri partenere Gross Metal Horeca.ro

gm horeca

Materii prime şi consumabile pentru café-baruri, cafenele, gelaterii, produse pentru ambalajul de unică folosinţă pentru produse fast-food şi băuturi calde sau reci dar şi aparatură pentru pop-corn sau vată de zahăr.

portioli

Marcă italiană cu tradiție și prestigiu, comercializează din anul 1956 produse de o calitate superioară diverse sortimente de cafea, consumabile pentru cafea oferind toată gama de produse și servicii asociată universului espresso.

sico bisva logo
metalcarrelli logo
gime logo
fiorenzato logo
pizza group
fama industrie
spm logo
sifa design
probbax logo
inomak logo
forcar logo
krampouz
oem logo
icematic logo
eka logo
univerbar

Gross Metal Horeca ofera produse si servicii de o calitate exceptionala, avand in spate o echipa de profesionisti si lucrand cu cei mai prestigiosi furnizori de echipamente din domeniul HoReCa, in special din Italia, Grecia, Spania, Franta, Germania, Turcia, America dar si din China. Experienta acumulata pana la momentul actual face din Gross Metal Horeca un partener de incredere pentru succesul pe termen lung al clientilor sai.