Despre Noi

Cine Suntem

Gross Metal HoReCa este un lider recunoscut în furnizarea de echipamente și produse profesionale pentru industria HoReCa din România. Cu o experiență vastă și o dedicare neclintită pentru excelență, ne străduim să oferim soluții de calitate superioară pentru restaurante, hoteluri, cafenele, și alte afaceri din sectorul ospitalității. Situată în Târgu-Jiu, Gorj, compania noastră și-a câștigat o reputație solidă datorită angajamentului nostru față de clienți și a gamei noastre extinse de produse de top.

Misiunea Noastră

Misiunea Gross Metal HoReCa este de a sprijini afacerile din industria ospitalității prin furnizarea de echipamente și produse de înaltă calitate, care să răspundă nevoilor specifice ale acestora. Credem în puterea inovației și a tehnologiei de ultimă generație pentru a transforma modul în care funcționează afacerile HoReCa, oferindu-le instrumentele necesare pentru a atinge succesul.

Produsele Noastre

La Gross Metal HoReCa, oferim o gamă variată de produse, inclusiv mobilier inox, echipamente de bucătărie caldă, echipamente pentru patiserie și cofetărie, soluții pentru curățenie, și multe altele. Colaborăm cu branduri de renume mondial, precum Arisco, Beckers, Dynamic, Everlasting, Fama, Fiorenzato, Panasonic, Samsung, și multe altele, pentru a asigura calitatea și fiabilitatea produselor noastre. Fiecare categorie de produse este atent selectată pentru a răspunde celor mai înalte standarde din industrie.

Mobilier Inox

Mobilierul inox oferit de Gross Metal HoReCa include o varietate de produse precum dulapuri neutre, pubele, spălătoare, dulapuri calde, toate proiectate pentru a asigura durabilitate și igienă în mediile profesionale de bucătărie.

Bucătărie Caldă

Echipamentele pentru bucătărie caldă includ aragazuri, mașini de gătit electrice și pe gaz, grătare, friteuze și cuptoare profesionale. Acestea sunt esențiale pentru orice bucătărie profesională, asigurând performanțe superioare și eficiență în pregătirea mâncărurilor.

Patiserie și Cofetărie

Pentru patiserii și cofetării, oferim echipamente precum cuptoare cu convecție, dospitoare, malaxoare și vitrine frigorifice. Aceste produse sunt concepute pentru a susține creativitatea și precizia necesară în pregătirea deserturilor delicioase.

Fast Food și Bar

Sectorul de fast food și bar este acoperit cu produse precum espressor profesional, blendere, friteuze electrice, și echipamente pentru clătite și vafe. Acestea sunt ideale pentru localuri care doresc să ofere servicii rapide și de calitate.

Echipamente Frigorifice

Gama noastră de echipamente frigorifice include vitrine frigorifice de banc, dulapuri de refrigerare și congelare, și blast chillere. Acestea sunt esențiale pentru menținerea prospețimii și calității produselor alimentare.

Valorile Noastre

La Gross Metal HoReCa, valorile noastre fundamentale sunt calitatea, inovația și serviciul excelent pentru clienți. Ne mândrim cu faptul că oferim produse de încredere și durabile, susținute de tehnologii de vârf. Angajamentul nostru față de inovație ne permite să aducem pe piață echipamente moderne care îmbunătățesc eficiența și productivitatea afacerilor din industria HoReCa.

Echipa Noastră

Echipa noastră este formată din profesioniști dedicați, cu o vastă experiență în industria ospitalității. Fiecare membru al echipei Gross Metal HoReCa aduce o contribuție valoroasă, asigurându-ne că putem oferi consultanță de specialitate și suport tehnic de neegalat pentru clienții noștri.

Serviciile Noastre

Pe lângă furnizarea de echipamente de înaltă calitate, oferim și servicii complete de consultanță și suport tehnic. De la alegerea produselor potrivite pentru afacerea dumneavoastră, până la instalare și întreținere, suntem alături de clienții noștri în fiecare pas al drumului.

Parteneriate și Colaborări

Suntem mândri de parteneriatele noastre cu branduri de top din întreaga lume, care ne permit să oferim cele mai bune soluții pentru clienții noștri. Colaborăm strâns cu furnizorii noștri pentru a asigura că produsele noastre sunt întotdeauna de cea mai înaltă calitate și la cele mai competitive prețuri.

Privim spre viitor cu încredere și entuziasm, continuând să ne extindem și să ne diversificăm portofoliul de produse și servicii. Ne angajăm să rămânem în fruntea inovației în industria HoReCa și să susținem succesul clienților noștri prin soluții eficiente și de înaltă performanță.

Contactați-ne

Pentru mai multe informații despre produsele și serviciile noastre, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0784 111 212 sau 0353 418 999, prin e-mail la contact@grossmetalhoreca.ro, sau vizitați-ne la adresa Str. Victoriei nr. 332, Târgu-Jiu, Gorj. Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți soluțiile ideale pentru afacerea dumneavoastră.

La Gross Metal HoReCa, suntem dedicați succesului dumneavoastră!