Dynamic
Dynamic

DYNAMIC – REȚETA SUCCESULUI

De la crearea mixerului comercial în 1964, Dynamic a continuat să dezvolte și să creeze o întreagă gamă de dispozitive de preparare culinară dinamică, utilizate în bucătăriile profesionale din întreaga lume.

Specialist și pionier al mixerului, destinat bucătăriilor profesionale, IMM-ul din Vendée este singurul din lume care le fabrică integral. Acest lucru îi oferă recunoaștere la nivel mondial, garantează o fiabilitate perfectă și un serviciu post-vânzare de neegalat în mediul comercial curent populat de compani care în goana spre cel mai jos numitor comun aleg să ignore o parte din cerințele profesioniștilor din domeniu.

Pe lângă faptul că este producătorul numarul 1, specializat în mixere comerciale, DYNAMIC este, de asemenea, creatorul spinerului manual pentru salate și oferă o gamă largă de aparate manuale pentru prepararea și tăierea legumelor.

Producător francez 100%, are un control total asupra tuturor aspectelor producției care garantează produse fiabile, robuste și de înaltă calitate. Astăzi, Dynamic este prezentă în întreaga lume prin distribuitori și filiale. Acest lucru permite Dynamic să continue să lucreze alături de clienții săi, să reacționeze și să răspundă cu noi produse care reflectă nevoile pieței de catering și preparare a alimentelor.

 • ,

  Mixer de mana Dynamic SMX Turbo 75-300 litri

  Dynamic
  0 din 5
  (0)

  Bucătării speciale de producție și utilizare intensă.
  Volume imense speciale, bucătării colective și utilizare intensă.
  Noua tehnologie de răcire asigură o durată mai lungă de viață a mixerului.
  Suportul pentru mixer și mâner din oțel inoxidabil.
  Piciorul și clopotul mixerului din oțel inoxidabil pentru o igienă perfectă.
  Instrument de detasare a mixerului: asigură durabilitatea mixerului.
  Izolatie dubla
  Lama placata cu titan usor de indepartat.
  Manipulare ușoară datorită suportului său specific de susținere.
  Economisirea timpului, de până la 3 ori mai rapid decât cu o lamă standard.
  Blender triunghiular din oțel inoxidabil, placat cu titan.
  Tub și clopot din oțel inoxidabil.
  Blender fără lamă, fără risc de tăiere.
  Greutate adaptată pentru confortul de lucru.
  Respectă recomandările HACCP.
  Capacitate recomandata
  Mixer: de la 75 la 300 l
  Blender: de la 40 la 100 l

  SKU: n/a

Mixere de mână

O gamă completă de mixere de mână rezistente, puternice, cu design ergonomic, complementate de ustensile specializate pentru prepararea a până la 300 de litri de produse alimentare. Utilizabil direct în oală, amestecă, omogeniză, pasează și emulsifică diverse preparate alimentare în doar câteva minute. Ideal pentru a face supe, varză și spanac tocat, aluaturi de clătite, sosuri, maioneză, piureuri de legume, creme de fructe.

Diverse accesorii rezistente, optimizate pentru utilizare intensivă, bloc motor dublu izolat.

Roboți de bucătărie

Indispensabili în bucătaria profesională modernă pentru a toca, a măcinata, a frământa sau a amesteca diverse alimente, robust, cu design intuitiv și incredibil de silențios în utilizare.

Datorită selecției largi de discuri, cu diametru generos de 225 mm, acesta poate ajuta, eficient și rapid, la felierea, răzuirea și tăierea unei game largi de fructe și legume ceea ce duce la o considerabilă economie de timp și energie în stagiul de pregătire al alimentelor pentru gătire.

Cutter manual DYNACUBE

Cutter ce permite toate operațiunile variantelor cu motor (feliere, taiere julienne, tăiere in cuburi) cu beneficiul că poate aborda cu succes alimente mai delicate ca tomatele.

În ciuda acționării manuale poate procesa până la 50 de kilograme de alimente pe oră, oferind tăiere consistentă în condiții de igienă, acompaniate de usurință în utilizare, întreținere simplă, transport lejer, cerințe reduse pentru depozitare.

Lamele de la 7x7mm la 17x17mm ușor schimbabile oferă versatilitate în bucătarie.