Everlasting

EVERLASTING – PROIECTUL LOSTAGIONATORE

Everlasting proiectează și produce echipamente de refrigerare din 1956, oferind clienților soluții inovatoare și de înaltă calitate, fabricate exclusiv în Italia.

De la premiza că la baza experiențelor culinare de neuitat există o conservare corectă a ingredientelor, Everlasting oferă soluții la lanțul rece care le permite bucătariilor profesioniști să depoziteze materii prime și mâncăruri finite în siguranță completă, în vederea obținerii unui rezultat excelent. Pentru a atinge obiectivele, îmbunătățesc constant procesele de producție și oferă pieței în fiecare zi soluții inovatoare și de înaltă calitate.

De-a lungul celor mai bine de cincizeci de ani de activitate, compania a considerat întotdeauna inovația ca o valoare de bază. Se investește mai ales în cercetarea și proiectarea de noi produse, precum și în dezvoltarea constantă a modelelor existente.

LoStagionatore a luat naștere dintr-un proiect 100% intern al firmei, care acum șapte ani credea cu tărie în acest proiect. Combinând mai mult de șaizeci de ani de experiență în sectorul de refrigerare profesională, a creat o serie de frigidere specifice pentru maturarea produselor artizanale și maturarea cărnii cu ajutorul experților și tehnicienilor care lucrează în industria cărnii și a brânzeturilor. Este rezultatul unor ani de studii care au ca scop crearea unei game de echipamente fiabile și performante pentru profesioniștii din sector.

 • ,

  Dulap refrigerare pentru ciocolată

  0 din 5
  (0)

  Brand: EVERLASTING
  Caracteristici:
  Construcție completă din oțel inoxidabil AISI 304
  Interior cu colțuri rotunjite și fundul turnat
  Izolație de 60 mm prin poliuretan ecologic
  Montaj intern pentru tăvi 60×40/60×80
  Rafturi (pas de 24 mm) și glisante din oțel inoxidabil
  Refrigerare răcită cu aer cu evaporatoare cu tratament anticoroziv
  Unitate frigorifică plug-in ușor de înlocuit
  Gaz frigorific R452A
  Panou de control electronic cu economie de energie
  Gestionarea temperaturii și a alarmelor murdare ale condensatorului
  Funcția de răcire rapidă „Overcooling”
  Ajustare umiditate de la 40% la 60%
  Dezghețare automată cu cablu de încălzire
  Port serial pentru conectarea la sistemele de supraveghere
  Modele cu ușă solidă cu unitate de condensare clasa SN-T (max + 43 ° C)
  Modele cu uși din sticlă cu unitate de condensare clasa N (max + 32 ° C)
  Evaporarea automată a apei condensate cu cablu de încălzire auto-reglabil
  Lumină internă; Blocare taste; Ușă cu închidere automată cu oprire la 105 °
  Garnituri magnetice ușor înlocuibile
  Picioare din otel inoxidabil reglabile pe inaltime (130-200 mm)
  Echipament Ciocolată 70/100:
  nr 20 de perechi de ghidaje din oțel inoxidabil în formă de „L”

  SKU: n/a
 • ,

  Vitrina maturare MEAT LINE

  0 din 5
  (0)

  Brand:EVERLASTING
  Temperatura: °C: 0° + 30°C
  Control activ al umiditatii cu sonda de la 40% – 95% U.R.
  Display: LCD
  Constructie din otel inoxidabil AISI 304

  SKU: n/a

Maturarea este un proces fizico-chimic natural, care conferă un gust unic cărnii de înaltă calitate și face ca feliile să fie incredibil de fragede. 
Îmbătrânirea uscată este o tehnică de preparare uscată, fără a fi nevoie de sigilare la vid, menită să obțină cel mai bun gust și frăgezime a cărnii de vită, utilizând perioade lungi de maturare.

Acest proces trebuie gestionat într-un mediu sigur și controlat, cum ar fi camere sau frigidere dedicate. Un factor crucial pentru obținerea de rezultate excelente este posibilitatea de a gestiona temperatura, humiditatea și circulația aerului. Nu mai puțin important este lampa germicidală UVC care permite verificarea constantă a creșterii bacteriilor și asigurarea unui mediu de lucru sigur. LoStagionatore vă permite să aveți o pivniță modernă, cu umiditatea perfectă pe tot parcursul anului, indiferent de condițiile psihometrice externe.

ALL IN ONE

LoStagionatore ALL IN ONE garantează flexibilitatea maximă de utilizare. Acest model permite să asezoneze și să păstreze diferite tipuri de produse, cum ar fi carne, brânză si salam. Datorită unui management activ al temperaturii, humidității și ventilației, LoStagionatore recreează condiții perfecte pentru îmbătrânirea uscată și condimentare în funcție de nevoile diferitelor produse. 
Producția nu este afectată de schimbările climatice imprevizibile și poate fi planificată pe tot parcursul anului în siguranță totală.

MEAT LINE

LoStagionatore MEAT și MEAT PANORAMA sunt instrumentele ideale pentru cei care doresc să se dedice maturări cărnii. 
Din ce în ce mai multe restaurante și măcelării decid să urmeze și să gestioneze direct maturizarea cărnii pe care le-o oferă clienților lor. În acest fel pot oferi produse speciale cu un gust și o calitate unice. 
LoStagionatore garantează un mediu de îmbătrânire sigur, protejat și controlat datorită utilizării unei tehnologii avansate și a unei experiențe de lungă durată a companiei în domeniul frigorific profesionist. 
Designul rafinat și atenția la detalii fac ca aceste produse să fie deosebit de potrivite pentru a fi afișate și văzute de clienți, astfel încât să poată urmări personal procesul de îmbătrânire uscată.

Camere frigorifice

Camerele reci Everlasting sunt instrumentul ideal pentru cei care caută o flexibilitate maximă de utilizare și o capacitate de producție mai mare. Un singur echipament vă permite să asezonați și să păstrați diferite tipuri de produse, menținând cel mai bun mediu preparare în funcție de nevoile diferite ale produsului. Gestionarea activă a temperaturii, umidității și ventilației garantează un proces sigur și controlat.