Fama Industrie

FAMA INDUSTRIE – CALITATE, ZILNIC

Fama Industrie este o companie de familie, cu o experiență de peste 65 de ani pe piată în decursul cărora și-a dezvoltat o reputație puternică ca unul dintre cei mai buni producători de echipamente pentru prepararea alimentelor.

Implicarea în sectorul Ho.Re.Ca pe o perioadă atât de lungă a permis companiei să se maturizeze și să dezvolte multiple ramuri de produse, de la mașini pentru procesarea cărnii pînă la echipamente pentru brutărie și cofetărie.

Una dintre valorile cheie ale mărcii este orientarea către client, compania fiind mândră de imaginea pe care o posedă de producător cu un răspuns rapid la toate nevoile clienților. De la testarea noilor concepte și materiale, până la căutarea de modalități de a îmbunătăți garanțiile și de a reduce costul serviciilor, Fama continua să extindă portofoliul și amprenta pe care o are, pentru a oferi produse inovatoare care să ajute industria serviciilor alimentare să se pregătească, să gătească și să servească eficient, în condiții de igienă și siguranță.

Fabrica de ultimă generație din Rimini, livrează în toată lumea echipamente produse cu componente de cea mai înaltă calitate, combinate cu design modern.

Mașini de tocat carne

O mașină de tocat carne profesională este un echipament esențial pentru macelarie, supermarket sau restaurant. Având la dispoziție mașini de tocat în unitatea dumneavoastră, veți putea să preparați intern carne proaspăt măcinată pentru nevoile bucătariei sau pentru vânzare.

Indiferent dacă folosiți carne de porc, carne de vită, carne de pui sau orice alt sortiment, aceste mașini vor satisface cu siguranță nevoile de producție. Masini de tocat concepute pentru a prelucra pănă la 10 kilograme de carne pe minut, tocată la diverse dimensiuni.

Roboți de bucătărie

Roboți pentru legume disponibili într-o varietate de stiluri, configurații și dimensiuni, toate concepute pentru a face prepararea alimentelor mai eficientă.

Indiferent dacă doriți să feliati, să răzuiti, să tocați in cuburi sau să tăiati julienne, la orice dimensiune, există un disc sau o combinație de discuri capabilă să acopere această nevoie.

O gamă diversă, usor de utilizat, este disponibilă pentru a satisface orice nevoie de productivitate.

Cuttere profesionale

Lichefiați, macinați, tocați, faceți piure și emulsificați, totul cu același echipament. Un plus pentru orice bucătărie profesională, acest procesator robust vă permite să pregătiți sosuri, dressinguri, mousse sau piureuri folosind un singur aparat și să reduceți timpul total de preparare.

Motoare puternice, construcție din oțel inoxidabil și comenzi simple sunt puse împreună pentru a creea un aparat capabil să împingă eficiența gătitului spre noi vârfuri.

Mixere de mână

Folosite în bucătărie pentru a termina și a face cele mai bune supe, supe de legume, sosuri, tofu, maioneză, maioneză vegană. Necesar într-un magazin de înghețată / patiserie pentru a face glazuri, creme și amestecuri. atunci mixerele de mână sunt elemente esențiale. De asemenea, toate mixerele de mână sunt din oțel inox și dispun de protecție termică la suprasarcină.

O gamă largă de mixere de mână folosite pentru supe, până la creme mai dense sunt acompaniate de o multitudine de accesorii de la un producător de încredere.

 • ,

  Mixer de mana Fama Heavy Duty

  0 din 5
  (0)

  Marca: FAMA ITALIA
  Echipamente profesionale
  Capac de motor din oțel inoxidabil
  Motorul ventilat italian
  Protecție termică la suprasarcină inclusă
  Mâner ergonomic pentru o utilizare confortabilă
  Ecran digital cu cristale lichide
  Placa de control echipată cu dispozitiv SRS (autoreglarea vitezei) pentru stabilizarea puterii și a vitezei
  Îmbinări de înaltă calitate din polimer
  Arbori din oțel inoxidabil complet detașabili, disponibili pe 4 lungimi: 300-400-500 și 600 mm
  Racord cu șurub de tub
  Mașină patentată
  Aprobat CE

  SKU: n/a