Frucosol

FRUCOSOL – UN ELEMENT DISTINCTIV

Frucosol este un producător de prim rang de echipamente de catering din Spania cu prezență în peste 80 de țări din întreaga lume.

Compania a fost înființată în 1991 ca producător de storcatoare de citrice și în prezent produce o gamă de produse pentru domeniul horeca menite să adauge o notă de eleganță ce face diferența dintre un serviciu bun si unul de clasă, de la restaurante mici, până la lanțuri hoteliere și multe altele, urmând desigur cele mai înalte standarde de calitate.

Frucosol este un brand lider ca furnizor de soluții pentru afaceri, rezultatul dezvoltării companiei și a încrederii de la clienți, dealeri și profesioniști.

Satisfacția clienților este unul dintre punctele principale ale filozofiei firmei și se bazează pe investiția în procese productive, creșterea calității și îmbunătățirea continuă a rețelei de vânzare și distribuție.

Experiență ridicată în sector, un know-how diferit și unic, au dus la dezvoltarea de echipamente care oferă soluții neobișnuite și facilitează munca datorită design-urilor sale funcționale și eficiente. Caracteristici precum viața lungă, întreținerea ușoară și simplitatea instalării le fac perfecte pentru a se încadra în orice afacere modernă.

 • Aparat Glass froster

  0 din 5
  (0)

  Producător: Frucosol
  Model: GF 1000
  Material: inox
  Dimensiuni: 13x27x41 cm
  Greutate: 4.3kg/5.5kg
  Alimentare: 220/50Hz
  Răcirea instantanee a oricărui tip de pahare. Nu are nevoie de prea mult spațiu, deci poate fi plasat oriunde.
  Îmbunătățește gustul băuturilor și cocktail-urilor, deoarece nu adaugă nici o aromă și gheața se topește. Ideal pentru șampanie și vinuri albe, deoarece menține carbonul în compoziție.

  SKU: n/a
 • Aparat Glass froster

  0 din 5
  (0)

  Producător: Frucosol
  Model: GF 1000
  Material: inox
  Dimensiuni: 13x27x41 cm
  Greutate: 4.3kg/5.5kg
  Alimentare: 220/50Hz
  Răcirea instantanee a oricărui tip de pahare. Nu are nevoie de prea mult spațiu, deci poate fi plasat oriunde.
  Îmbunătățește gustul băuturilor și cocktail-urilor, deoarece nu adaugă nici o aromă și gheața se topește. Ideal pentru șampanie și vinuri albe, deoarece menține carbonul în compoziție.

  SKU: n/a

Glass Froster

Un element diferențiator pentru afacerea dumneavoastră, un instrument care răcește și sterilizează cupe și pahare în câteva secunde. Un nou sistem de înghețare instantanee cu CO2 pentru orice tip de ceașcă sau sticlă.
Răcire instantanee a oricărui tip de căni sau pahare. Nu are nevoie de prea mult spațiu, așa că poate fi plasat oriunde. Îmbunătățește gustul băuturilor și cocktail-urilor, deoarece nu adaugă aromă și gheața se topește și scade ușor temperatura. 
Oferă mai multă igienă serviciului, deoarece sticla este sterilizață prin procesul de îngheț. Îmbunătățește calitatea serviciului cu un cost redus.

Storcătoare pentru portocale

Storcătoare de portocale compacte, versatile, complet automate. Veți putea oferi clienților dumneavoastra un suc de portocale de înaltă calitate, în cele mai bune condiții igienice.
Sistemul său de stoarcere cu presiune controlată permite mașinii să stoarcă fructele fără a intra în contact cu cojile, evitând în acest fel substanțele amare să ajungă la sucul final. Modul ușor de lucru vă va ajuta să obțineți cel mai bun suc de portocale în câteva secunde, la doar la o apăsare de buton distanță. 
Designul eficient permit să o demontați și să o curățați foarte ușor toate componentele, fără a folsi alte unelte, simplificându-vă munca.

Aparat pentru lustruit pahare

Uscare și lustruire profesională. Echilibrul perfect între calitate, simplitate, eficiență și securitate. Mașini care îmbunătățesc igiena și calitatea procesului de lustruit și care vor oferi o finisare profesională în câteva secunde. Proces de uscare meticulos asigură absența oricărei urme de apă sau calcar pe pahare, un punct esențial în imaginea oricărei afaceri.
O mașină de lustruit sticla va crea o imagine profesională în ochii clienților. Periile sale naturale, absorbante și flexibile se potrivesc diferitelor cupe și dimensiuni și forme de pahare, ușurând și micșorând timpul pe care îl utilizați în procesul de uscare.

Aparat lustruit tacâmuri

Soluția perfectă pentru uscarea și lustruirea tacâmurilor. Utilizând această mașină veți obține cele mai înalte standarde de eficiență, igienă și prezentare. 
Mașini de uscat automate este concepute pentru uscarea și lustruirea tacâmurilor după spălare, obținând ustensile mai strălucitoare și îndepărtând semnele de apă și calcar. Usucă și dau luciu automat tacâmurilor (nu numai din oțel inoxidabil, ci și din argint).
Lampa UV ajută la sterilizarea tacâmurilor și a granulelor în timpul procesului de lustruire.