ICB Tecnologie

ICB TECNOLOGIE – TEHNOLOGIA CIOCOLATEI

ICB Tecnologie srl este specializată în producția de mașini pentru produse de patiserie și mașini pentru ciocolată.

Compania este prezentă în mod activ atât pe piața italiană, cât și pe cea internațională, participând la marile târguri comerciale.

De-a lungul anilor, ICB Tecnologie srl a câștigat respectul experților din industrie pentru profesionalismul său, evoluția tehnologică și atenția constantă către nevoile clienților.

Mașinile de patiserie includ dozatoare de cremă, mașină pentru tarte, mașini pentru gelatină, mașini pentru stropit cu ou și chitare de ciocolată.

Mașinile pentru ciocolată includ mașini de temperare a ciocolatei, atât pe masă, fie pe cele de dimensiuni mai mari, topitori de ciocolată și mașini de stropit ciocolată.

Pentru a oferi un serviciu complet clienților săi, ICB Tecnologie oferă, împreună cu mașinile sale pentru produse de patiserie și mașini de ciocolată, hârtie de copt, forme de silicon de 60×40 cm și multe alte accesorii.

Aparate pentru temperat ciocolată

Concepută pentru a elimina toate variațiile si munca manuală din operațiunea de temperat. Ciocolata trebuie să fie temperată pentru a fi crocantă și netedă. Dacă nu, se usucă la o culoare foarte neatractivă și neuniformă, strecurată de gri. Mai mult decât atât, gustul va fi plat și se va simți zgrunțuroasă pe limbă.

O mașină de temperare rezolvă această problemă automatizând un proces care determină cristalele moleculare ale ciocolatei să adopte o structură uniformă specifică. Mașina face acest lucru încălzind ciocolata la o temperatură foarte precisă, apoi răcind ușor și reîncălzind, amestecând ciocolata într-un mod atent controlat.

Mașini de dozare și umplere cu creme

Perfectă pentru injectarea cremelor, gemurilor și a jeleurilor, mașinile sunt concepute pentru a fi utilizate pentru a umple o gamă de produse de panificație, cofetărie și patiserie, umplutură de croissante și eclere, gogoși, etc.

Tehnologiile de umplere utilizate sunt supuse unei game largi de cerințe și reglementări, de la condiții de igienă stricte și piese de precizie pentru umplere și dozare. Controlul electronic vă permite să salvați programe diferite pentru utilizarea rapidă a aparatului de dozare. Diferitele moduri selectabile, reglarea timpului de dozare, drop-stop și a timpului de pauză permit mașinii de umplere să se adapteze optim la toate cerințele de producție.

 • Decor-Freeze ICB

  0 din 5
  (0)

  Producător: ICB Tecnologie Italia
  Model: Decor-Freeze
  Tensiune: 220/240 V
  Putere: 0,48 Kw
  Greutate: 24 Kg/27 Kg
  Dimensiune: 48x46x31h cm 48x46x38h cm
  Temperatură: 0 ° C -25 ° C
  DECOR-FREEZE, datorită plăcii răcite până la -25 ° C, este mașina ideală pentru a crea decorațiuni din ciocolată. Temperatura plăcii poate fi setată cu ușurință printr-un control digital pentru a procesa ciocolata într-un mod perfect, în timp ce mărimea ei mică o face ideală pentru orice loc de muncă. Doar puneți ciocolata călită pe plăcuță și datorită temperaturii scăzute create de mașină, produsul va fi ușor de prelucrat și maleabil.

  SKU: n/a

Masă rece pentru ciocolată

Mașina ideală pentru a crea decorațiuni cu ciocolată. Multiple aplicații atât în domeniile de patiserie, cât și în catering, permițându-vă să oferiți clienților dvs. tot mai multe deserturi inovatoare.

Temperatura poate fi setată cu ușurință pentru a prelucra ciocolata într-un mod perfect, în timp ce dimensiunile mici fac masina ideală pentru orice loc de muncă. Puneți ciocolata temperată și datorită temperaturii scăzute create de mașină, produsul va fi ușor procesabil și maleabil. Creați decorațiuni cu ciocolată mai ușor și mai rapid, permițându-vă să dați și să adăugați o notă de clasă fiecărui tort și desert.

Chitară

O chitară este un produs esențial pentru brutărie, patiserie sau cafenea. Aceste articole sunt folosite pentru a porționa o varietate de gustări, inclusiv fudge de ciocolată, bomboane, ganache, caramel și brownies. Puteți tăia blocuri de marțipan în benzi subțiri pentru a-l modela în forme mai ușor. Datorită firelor precise, fiecare fir, va face de fiecare dată, tăieturi curate.

Chitara va face sarcinile de pregătire zilnică mai eficiente și va împiedica angajații să vândă articole care sunt prea mari sau mici pentru prețul lor de vânzare.

 • Chitară dubla

  0 din 5
  (0)

  Producător: ICB Tecnologie Italia
  Model: 13.BASE.CHIT.D
  Dimensiuni: 36X36cm
  Formată dintr-o bază din aluminiu și din cadre din oțel inoxidabil, care vă permit să tăiați produse de ciocolată, produse de patiserie, ganache, deserturi înghețate și produse de patiserie cu aluat moale.
  Chitarele simple și duble sunt personalizabile prin alegerea a 5 cadre interschimbabile din oțel inoxidabil cu fire la distanță de 37,5 mm, 30 mm, 22,5 mm, 15 mm și 7,5 mm distanță. Chitara este prevăzută cu o placă turnantă din oțel inoxidabil și un kit pentru înlocuirea sârmei.
  Chitara nu este potrivită pentru produsele congelate sau pentru cele cu aluat rigid.

  SKU: n/a