Icematic

ICEMATIC – ATINGEREA ALBASTRĂ

Fondată, cu mult timp în urmă, în 1963, Castel MAC este o companie specializată in echipamente profesionale de refrigerare recunoscută ca unul dintre liderii mondiali în producția de mașini pentru cuburi de gheață.

Compania a lucrat, de asemenea, la dezvoltarea și fabricarea de dulapuri frigorifice profesionale de înaltă performanță și o gamă largă de abatitoare.

Compania, prin competență tehnologică și adoptarea celor mai noi soluții tehnice, este unul dintre cei mai importanți actori de pe piața Horeca. Profesionisti și dedicați, oferă expertiză inegalabilă oriunde este necesară în întreaga lume.

Pe o piață din ce în ce mai competitivă și dinamică, CastelMac incă mentine inovația ca obiectiv principal și sunt întotdeauna gata să se adapteze și să satisfacă chiar și cele mai sofisticate nevoi ale clienților.

Planificarea, industrializarea și producția bazate pe sistemele moderne “Lean” fac din CastelMAC unul dintre cei mai puternici jucători din lume în sectorul echipamentelor frigorifice.

Mașini pentru cuburi de gheață

Icematic oferă o gamă largă de produse pentru baruri, pub-uri, restaurante, hoteluri și lanțuri de fast-food.

Cuburi gourmet dure și de lungă durată, ideale pentru operatori de lux, cum ar fi hoteluri, mese fine și baruri de înaltă calitate.
Cuburi clasice, foarte versatile, potrivite pentru cele mai multe aplicații, cu acțiunea rapidă de răcire și diluarea lentă.
Cubulețe, gheață cu formă clasică cu șase fețe care prin suprafața mai mare pentru schimbul de căldură favorizează răcirea rapidă.

Pepite si fulgi, versatile, excelente cu băuturi carbogazoase și smoothie-urile, de lungă durată, ușor de utilizat. 
O gama largă de aparate dimensionate pentru a satisface de la nevoile unui mic local pană la cerințele marilor retaileri, acompaniate de multiple depozitoare pentru gheață fac Icematic singura oprire necesară pentru a acoperi orice nevoie de refrigerare cu gheață și confirmă poziția Icematic între lideri producției de masini pentru gheață profesionale.

Dulapuri pentru congelare rapid

Refrigerarea și înghețarea rapidă sunt cele mai bune sisteme naturale pentru a prelungi durata de valabilitate și a menține prospețimea alimentelor, calitatea superioară, siguranța alimentară și economii prin prevenirea dezvoltării bacteriilor, reducerea timpului necesar în procesul de producție, se reduce cantitatea de deșeuri, se reduce pierderea în greutate a produsului final și permite o plajă mai largă de produse utilizate sau oferite spre vânzare.

Folosind experiența la nivel mondial a firmei și cunoștințele dobandite în zeci de ani de concepție, construcție și comercializare a mașinilor profesionale pentru gheață Icematic a extins gama de echipamente oferite pentru a oferi cele mai bune soluții posibile pentru clienți, într-o multitudine de industrii.

Icematic a creat o gamă completă prin adoptarea de soluții tehnice diferite, oferind modele cu diferite combinații de temperatură / umiditate. Icematic are răspunsul precis pentru fiecare nevoie.