Inomak

INOMAK – ALEGEREA FIECĂRUI PROFESIONIST

Călătoria INOMAK, în lumea echipamentelor de profesionale a început în 1976 ca visul a patru prieteni să lucreze împreună în propria afacere. La patru decenii de la înființare, această afacere s-a transformat într-o companie cu peste 100 de angajați, cu prezență în 34 de țări de pe toate cele 5 continente.

Cu o înțelegere profundă a producției de masă și a economiilor de scară, echipa INOMAK a vizat și a realizat crearea unei Uzine de Producție Verticală, care este eficientă chiar și pentru loturile mai mici decât cele obișnuite.

Peste 4 decenii de prezență constantă și semnificativă în sectorul fabricării echipamentelor de catering cu produse care stau la încercarea timpului. Produsele sunt testate în condiții extreme și sunt proiectate cu accent pe performanță și calitate constructivă.

De la climatele reci și secetoase ale țărilor din Nord până la căldura și umiditatea extremă a peninsulei arabe și a Caraibelor, o gamă de produse de peste 150 de modele pentru utilizare generică, ușor de adaptat pentru aplicații mai specializate, funcționează sigur și eficient.

Prezența exportatorilor la nivel mondial și alimentarea diferitelor culturi și nevoi, precum și experiența dobândită, au dus la crearea unui buchet de soluții, integrat, urmând tendințele globale ale echipamentelor de catering.

Mese refrigerate

Mesele reci sunt completări esențiale la restaurante, pizzerii, fast-food, catering sau alte unități care oferă servicii alimentare. Aceste echipamente compacte se potrivesc în mod convenabil sub blat, bar sau alte suprafețe de pregătire, ceea ce înseamnă că pot utiliza eficient un spațiu valoros de depozitare. Utilizați aceste frigidere pentru a stoca ingredientele cele mai necesare, cum ar fi legume, fructe, condimente, lactate, creme și sosuri.

Toate aceste frigidere sunt construite din oțel inox, resistente, durabile și complet izolate pentru menținerea temperaturii.

Frigidere și congelatoare profesionale

Păstrați produsele alimentare la temperaturi sigure cu ajutorul frigiderelor și congelatoarelor. Aceste produse sunt disponibile în mai multe dimensiuni, chiar și cu mai multe compartimente. În acest fel, puteți păstra anumite produse în compartimente specifice pentru o organizare ușoară, în majoritatea unitatilor de servicii alimentare. Nu numai că puteți prelungi viața alimentelor proaspete dar puteți stoca și produse gata-pregătite, cum ar fi burgeri, file de pește și chiar supă.

Fabricate cu materiale durabile, astfel încât puteți fi sigur că va rezista la o utilizare grea, disponibile în diverse capacități și dimensiuni, o soluție completă de refigerare

Saladete

Folosiți acest echipament pentru prepararea eficientă a produselor alimentare în localul dumneavoastă cu servire rapidă! Este ușor să pregătiți sandvișuri, meniuri și salate cu aceste mese de preparare, datorită diverselor compartimente și coșuri pentru ingrediente.

O gamă de dimensiuni care se pot potrivi în spații compacte sau se pot întinde pe lungimea unui perete de bucătărie. Fiecare masă de preparare poate stoca ingrediente atât în partea superioară cat si în dulapurile dededubt.

Accesorii utile precum sertarele, suporturi pentru vase, etc. transformă aceste frigidere în stații all-in-one pentru a realiza preparate personalizate.

Bain Marie

O vitrină încălzită este o completare excelentă pentru cafenele, brutării sau supermarket. Utilizați aceste articole pentru a păstra mâncarea caldă și pentru a le menține la cald timp de câteva ore.

Expuneți o varietate de alimente într-un afișaj complet de produse alimentare, de la prăjiturele, brioșe și produse coapte la pizza, aripi de pui și entree-uri.

Disponibil în variante de banc sau pe dulapuri, încălzite sau neutre, cu multiple modele pentru zona de expunere aceste echipamente pot satisface orice nevoie.