Krampouz
Krampouz

KRAMPOUZ – GĂTIT DE PRECIZIE

Putere și distribuție omogenă a căldurii, stabilitatea temperaturii, ergonomia stației de lucru și ușurința de curățare…

Ascultând de peste 60 de ani în mod constant de profesioniștii din industria alimentară, Krampouz si-a câstigat locul ca producătorul specializat în echipamente pentru gătitul de precizie.

Referință mondială în domeniul plitelor pentru clătite profesionale, Krampouz a aplicat caracteristicile care i-au construit renumele, inovație, fiabilitate, rezistență și confort, la noi game de aparate care necesită o gătire precisă. Astfel, platouri, grilluri, aparate de waffle și planse de gătit își ocupă acum locul langa faimoaselor aparate pentru crepe pe gaz și electrice.

Având propriul birou de design, Krampouz este implicat într-o abordare inovatoare continuă bazată pe ascultarea clienților săi profesioniști. Din această abordare, s-a născut “Easy Clean System”, sistem care a devenit sinonim cu igiena, rapiditate și economie.

Krampouz este o companie care privilegiază relațiile umane și deschiderea către lume, astfel Europa, America de Nord și de Sud, Africa, Asia și Oceania, sunt servite cu mândrie de calitatea producției sale 100% franceze.

Plite pentru clătite

Inventatorul aparatului tradițional pentru crepe, Krampouz oferă o gamă largă de crepiere.

Echipmente profesionale devoltate și proiectate pentru a răspunde nevoilor de putere, robustete, fiabilitate și întreținere ușoară.

Aparate pentru waffle

Aparate profesionale pentru waffle Bruxelles, Liège, Churos, Bubble waffle caracterizate prin distribuția perfectă a căldurii, putere, fiabilitate și rezistență, calități tehnice tipice Krampouz.

Plite pentru clătite olandeze

Poffertjes sunt o gustare tradițională olandeză. Seamănă cu clătite mici, pufoase, preparate cu drojdie și făină de hrișcă.

Au o textură ușoară, spongioasă. În mod obișnuit, poffertjes sunt servite cu zahăr pudră și unt, și uneori sirop sau advocaat. Există și o variantă savuroasă cu brânză  gouda.

Platouri pentru gătit

Griluri profesionale Krampouz electrice sau pe gaz ce permit o gătire rapidă a cărnii, a peștelui, a legumelor sau fructelor, Simplu de utilizat și ușor de curățat, răspund cu brio nevoilor bucatăriei spaniole si franceze.