La Cimbali
La Cimbali

LaCimbali – CAFEAUA ÎNCEPE AICI

Cimbali a fost înființată în 1912 de către Giuseppe Cimbali la Milano ca un magazin specializat în fabricarea de produse din cupru.

În anii 1930, mașinile de cafea produceau aburi și apă caldă prin arderea lemnului sau a cărbunelui sub un cazan vertical. Aveau formă cilindrică și, prin urmare, erau numite mașini coloană. Prima mașină coloană a Cimbali a fost numită „Rapida”. 
Atmosfera pozitivă postbelică din Italia a adus o creștere a consumului de cafea, determinând astfel dezvoltarea operațiunilor companiei. 
În 1955, compania a introdus Granluce, prima mașină de cafea cu grup hidraulic. Patentat de Cimbali în 1956, grupul hidraulic a semnalat o transformare în industria profesionistă a espressoarelor și au reprezentat primul pas important spre automatizare. 
În 1962 Cimbali a creat un produs de un design modern extraordinar Pitagora. Pitagora a abandonat formele tipice mașinilor din acea perioadă și a adoptat linii simple, curate. Oțelul inoxidabil a fost folosit pentru prima dată, împreună cu imprimarea color și serigrafie. Rezultatul a fost revoluționar, aducând Cimbali un premiu prestigios de design industrial, Compasso d’Oro. 
În 1969 pentru industria serviciilor alimentare, Cimbali Superbar a fost vârful tehnologic pentru soluții complet automatizate. 
În anii 90, Cimbali a integrat un microprocesor la Dosatron pentru a controla mai bine funcțiile principale ale mașinii.

Astăzi Cimbali are sediul în Binasco, în apropiere de Milano. Are patru fabirici, care acoperă o suprafață totală de 75.000 m², din care 40.000 m² în interior. Cu filiale în Franța, Spania, Marea Britanie și în Statele Unite, compania are peste 600 de angajați. Cimbali exportă aproximativ 70% din producția sa printr-o rețea de 700 de centre de vânzări directe și servicii către peste o sută de țări din întreaga lume.

 • La Cimbali S60

  La Cimbali
  0 din 5
  (0)

  CALITATE EXTRAORDINARĂ DE LA PRIMA LA A 600 CUPĂ
  Amiralul întregii game complet automate, cu cele mai înalte performanțe din clasă. Perfect pentru marile lanțuri de cafea, restaurante, bistrouri și baruri din locuri tranzitorii, cum ar fi aeroporturile, stațiile și centrele orașului, S60 este răspunsul nostru la cererea în creștere a pieței vibrante. Până la 600 de căni pe zi, toate cu aceeași calitate excelentă și gustul inconfundabil al unui espresso cu adevărat italian și toate calitățile sale: datorită tehnologiilor sale avansate de cafea și lapte, veți putea alege o cantitate foarte largă de rețete de băuturi premium calitate.

  Selecții băuturi calde: 96
  Selecții apă caldă: 2
  Boiler cafea: 1l
  Boiler apă si abur: 4l
  Râșnite: 3
  Cuve cafea: 2 x 1,2Kg sau 1 x 2,4Kg + 1 x 0,5Kg
  Senzori lipsa cafea
  Wifi bidirectional
  USB
  Dimensiuni: 530x682x830mm
  Greutate: 95kg
  Alimentare: 380-415V3N 50-60Hz

  SKU: n/a
 • La Cimbali S30

  La Cimbali
  0 din 5
  (0)

  Mașină espresso super automată
  Marcă: La Cimbali
  Model: S30 CS 10
  Dimensiuni:37 x 62 x 76cm
  Putere: 4800 w / 5700 watt /230-380volt
  Greutate: 79kg
  cu 2 rasnite (2 bazine)
  1 bazin ciocolata
  spumă de lapte : rece și caldă
  sau turbo steam system
  1 abur + 1 apă caldă

  Noile super-automate La CIMBALI ofera o experiență de neegalat și, datorită structurii sale, caracteristicile distinctive, încurajează inovatia in interacțiunea cu mașina. Posibilitățile de personalizare nelimitate disponibile prin ecranul tactil revoluționar de 10,4” inch si incredibila varietate de băuturi face cel mai revoluționar model S30 din lume la mașini de super-automate.

  S30 este instrumentul ideal pentru dvs. la sarcinile de zi cu zi. Datorită solutiilor tehnice inovatoare La CIMBALI au făcut prepararea băuturilor pe bază de cafea espresso sa fie simplă și intuitivă, în fiecare zi.

  La CIMBALI știe cât de importanta este fiecare băutură pregătita pentru dumneavoastră și clienții dumneavoastră . Pentru acest motiv, S30 este proiectat pentru o largă și variată gamă de băuturi pentru a se potrivi cu fiecare gust, întotdeauna garantând cea mai bună calitate în ceasca

  SKU: n/a

Mașini complet automate

Noile super-automate La Cimbali oferă o experiență inegalabilă și, datorită caracteristicilor sale distinctive, încurajează interacțiunea inovatoare cu mașina. Posibilitățile interminabile de personalizare disponibile prin ecranul tactil și varietatea incredibilă de băuturi fac aceste aparate să fie revoluționare în lumea mașinilor super-automate.

Datorită soluțiilor tehnice inovatoare care au făcut întotdeauna produsele La Cimbali mașini de ultimă oră, pregătirea băuturilor espresso pe bază de cafea va fi simplă și intuitivă în fiecare zi.

Diferite moduri de vizualizare a selecției băuturilor, imagini personalizabile pe afișajul mașinii (economizoare de ecran, în timpul livrării de băuturi) și filme și sunete care să ajute clientul să-și aleagă băutura sunt câteva dintre caracteristicile oferite.

La Cimbali știe cât de importantă este fiecare băutură pregătită pentru tine și clienții tăi. Din acest motiv, seria este concepută pentru o gamă largă și variată de băuturi care să se potrivească fiecărui gust, garantând întotdeauna cea mai bună calitate în ceașcă.

Echipate cu două cazane, realizate din oțel inoxidabil, cu izolație externă, primul generează aburi și apă caldă, în timp ce al doilea este dedicat pregătirii băuturilor pe bază de cafea și permite o mai mare consecvență în furnizarea de creme de cafea, Americanos, etc.

 • La Cimbali Elective

  La Cimbali
  0 din 5
  (0)

  Calitatea unei cafele nu se restrânge doar la boabe. Nu este vorba niciodată despre procesul de prăjire și nici nu este vorba despre prima înghițitură. Cafeaua perfectă este o idee în continuă evoluție.
  Discuri: plate
  Diametru discuri: 64mm
  Viteza: 1450rpm
  Randament: 3,5 – 4,1 g/s
  Capacitate cafea: 1,5 – 1,7 kg
  Greutate: 19kg
  Dimensiuni: 215x400x580mm
  Putere: 320W
  Disponibilă în versiuni cu sistem automat de presare sau cu sistem de control legat la mașina de cafea pentru comandă electronică.

  SKU: n/a

Râșnițe pentru cafea

Calitatea unei cafele nu este niciodată dată doar de boabe. Nu este vorba niciodată despre procesul de prăjire și nici nu este vorba despre prima înghițitură. Cafeaua perfectă este o idee în continuă evoluție.

Râșnițele profesionale Cimbali sunt create pentru a-i permite să interacționeze cu cele mai avansate mașini, pentru a garanta o calitate impecabilă. Mulțumită sistemului Bluetooth încorporat în aparat, mașinile LaCimbali M100, M39TE și M34, comunică râșnița, garantând o măcinare perfectă de fiecare dată.

Un design compact cu modelare elegantă împreună cu un nou motor aduc schimbări definitive în modul în care Cimbali vede operatiunea de macinare. Dimensiunile concepute pentru a asigura o utilizare optimă în spații mici și pentru a îmbunătăți estetica barului sau a blatului. Buncărul este perfect echilibrat și poate fi amplasat în siguranță pe orice blat de lucru.

Ecranul tactil ușor de utilizat și complet personalizabil. Acest lucru începe cu aspectul, care este lăsat la discreția baristei, dar există mai multe. în doar câțiva pași, puteți ajusta setările de măcinare pentru a vă asigura că veți obține rezultatul dorit de fiecare dată, pe lânga un set de setări preprogramate.

 • La Cimbali M100 Attiva

  La Cimbali
  0 din 5
  (0)

  M100 a fost întotdeauna simbolul cafelei espresso LaCimbali. Este o mașină care combină eleganța și performanțele ridicate într-un mod natural.
  Noi tehnologii pentru satisfacerea diferitelor tipuri de bariste, o interfață inteligentă și un design inovator, cu o viziune funcțională ridicată, un nou concept de fiabilitate.
  Sistemul termic este centrul tuturor operațiunilor si M100 Attiva este o mașină care poate oferi soluții diferite pentru a răspunde nevoilor, oferind în același timp performanțe de top.

  M100 Attiva este disponibilă cu 3 tipuri de sisteme termice.
  HDA permite setarea profilului de presiune pentru fiecare selecție de băuturi pe mai mulți pași.
  GTA permite să schimbați temperatura apei și timpul de infuzie după dorință
  TDA sistemul termic tradițional Cimbali

  Exista posibilitatea de a adaugă opțiuni care complementează și îmbunătățesc capabilitățile mașini.
  Turbosteam dispozitiv patentat care permite utilizatorilor să spumeze laptele automat
  Turbomilk permite să spumați laptele cald și rece și să-l distribuiți direct, simplu și rapid într-o cană
  Interconectare permite comunicarea datelor și monitorizarea de la distanță.

  SKU: n/a

Espresoare tradiționale

M100 au fost întotdeauna simbolul cafelei espresso LaCimbali, mașini care combină elegața și performanțe ridicate într-un mod natural. Astăzi, gama M100 a fost proiectată pentru a rescrie regulile unei întregi categorii și pentru a deschide calea către o nouă generație de mașini profesionale.

Sistemul termic este centrul tuturor operațiunilor. O mașină care să poată oferi soluții diferite pentru a răspunde nevoilor fiecărui barista, oferind în același timp performanțe maxime. Aceasta a determinat dezvoltarea unui sistem flexibil care să îmbunătățească calitatea distribuirii și profilul senzorial al espressorului, cupă după ceașcă. Sistemul gestionează profilul de presiune pentru fiecare selecție de băuturi și introduce capacitatea de a controla stadiile infuziei, ceea ce are un impact asupra profilului senzorial al cafelei. Aceasta asigură o calitate mai bună și face profilele de presiune mai repetabile. Toate acestea se fac într-un mod foarte simplu, datorită unui sistem intuitiv de control. Datorită tehnologiei Multiboiler, este posibilă și reglarea temperaturii fiecărui grup.

O mașină nouă bazată pe experiența acumulată de-a lungul timpului dar cu toate acestea, o mașină care nu a mai fost văzută până acum. Concepută meticulos pentru a simplifica orice mișcare și pentru a reduce problemele, oferă o formă fizică, cu un design și o structură ușoară. Punctul de plecare pentru un model autentic tradițional. Primul pas către un nou design a fost redobândirea înălțimii. O idee simplă, barista nu mai este ascunsă de mașină, ci aproape de clienții lor pentru a interacționa cu fiecare dintre ei într-un mod direct, față în față. Suporturile pentru pahare au fost, de asemenea, reduse și redimensionate pentru a da mașinii un aspect mai zvelt.

Combinarea mașinii cu o râșniță cu tehnologia Bluetooth va asigura o măcinare perfectă a cafelei. Mașina monitorizează precizia de extracție și îndrumă direct râșnița să facă toate ajustările necesare la parametri măcinatului și a discurilor, automat, fără nici o intervenție din partea baristei.

Îmbunătățiri ale designului, sistemului termic, ergonomiei și interfeței, oferind în același timp posibilități diferite de personalizare. Totul a fost făcut pentru a îmbunătăți experiența baristelor de a folosi noul M100 și pentru a le permite întotdeauna să ofere o băutură excelentă.