La Felsinea

LA FELSINEA – PASIUNE ÎN PROCESAREA ALIMENTELOR

La Felsinea este unul dintre cei mai importanți producători de mașini profesionale de prelucrare a produselor alimentare din Italia. Originile sale datează din 1933, când această companie de renume a fost fondată la Bologna. Au trecut mulți ani de atunci, dar La Felsinea a rămas întotdeauna o companie în prim plan datorită angajamentului spre îmbunătățire constantă.

Uzina de producție și birourile La Felsinea sunt situate în Piazzola sul Brenta, într-o structură modernă finalizată în 2002 și dotată cu cea mai nouă tehnologie industrială, mașini și echipamente.

Scopul companiei este de a crea „instrumente de lucru” și echipamente din ce în ce mai perfecționate și îmbunătățite constant, ajutând operatorii să își îndeplinească munca în mod precis, eficient , condiții de rapiditate, igienină și siguranță.

În această misiune La Felsinea este ghidată de capacitatea sa de a-și asculta clienții, de a le înțelege nevoile și de a crea de fiecare dată cele mai potrivite soluții pentru fiecare categorie. Deja extrem de vastă, gama de produse La Felsinea este în permanență dezvoltată și modernizată. Printre cele mai populare produse se numără marea varietate de echipamente pentru măcelarii și procesarea cărnii. Produsele sunt adesea furnizate în versiuni diversificate, astfel încât fiecare client să poată alege modelul care să satisfacă cel mai bine nevoile sale.

   Fierăstraie pentru oase

   Un ferăstrău pntru oase profesional este un articol important pentru măcelarie, instalații de prelucrare a cărnii sau orice altă unitate care utilizează bucăți mari de carne. Datorită vitezei fiecărui ferăstrău, acesta este capabil șă tăie prin os dur sau alte fracțiuni mari de carne, într-o mișcare rapidă. În plus, lama motorizată oferă tăieturi mai precise decât ce se poate obține manual.

   Pe lângă faptul că este puternic și funcțional, fiecare ferăstrău este proiectat cu siguranța în minte. Un buton mare ușor accesibil poate opri lama cu o singură apăsare. În plus, plăci împingătoare sunt incluse pentru a împiedica mâna utilizatorului să se apropie de lama în mișcare.

   Cutter orizontal

   Unul dintre cele mai fiabile și puternice echipamente dintr-o unitate care procesează produse alimentare. Aceste unități de prelucrare vin cu lame ascuțite și un bol mare și sunt ideale pentru mărunțire și amestecare în volum mare. În plus, există o deschidere pe care o puteți utiliza pentru a adăuga condimente și ingrediente în siguranță în timp ce mașina este in funcțiune. Ideal pentru prelucrat carne (gen parizer, cremvursti) si legume.

   Confectionate din inox, dotate cu motore puternice, protectie maximă împotriva infiltrarii de lichid, capac usor demontabil pentru igienizare.

     
Malaxor pentru carne

     Amestecați ingredientele împreună pentru a face cârnați de casă, hot dog și multe altele cu un malaxor profesional. Esențiale pentru funcționarea zilnică a macelarilor și a restaurantelor care fac propriile amestecuri de carne.

     Constructia masivă din oțel inox, ideal pentru mixat carne tocata cu diferite condimente, de ex. carne de carnati, hamburgeri sau alte preparate din carne. Construție optimizată pentru ușurință în utilizare și curățarea lejeră. Modele cu 2 brațe de mixare pentru o amestecare adecvată a până la 180 kilograme de carne și ingrediente.

     Șpriț hidraulic

     Fie ca sunt preparați din carne de porc, oaie sau vită, carnații sunt asezați pe orice masă traditională și se bucură de aprecierea tuturor.

     Folosiți acest echipament pentru a creea rapid și ușor cârnați delicioși, mici si alte produse mult mai eficient din punct de vedere al costurilor decât achiziționarea lor de la un furnizor. De asemenea, oferirea cârnaților și a altor produse de acest gen poate face meniul dvs. mai atrăgător, ceea ce duce la creșterea vânzărilor.

     Disponibile in diferite capacități și accesorizate cu pâlnii de diferite dimensiuni pentru a oferi cea mai bună opțiune adaptată nevoile dvs. de producție.