Mac Pan

MAC PAN – ARTA DE A FACE PÂINE

Totul a început la 6 octombrie 1983, când Ottorino Marcante, împreună cu copiii săi, au decis să-și pună la dispoziție experiența pentru sprijinirea, întreținerea, service-ul și repararea echipamentelor pentru cuptoare și patiserie, precum și utilaje pentru brutării, câștigând și consolidând o poziție de lider pe piața italiană în doar câțiva ani.

Firma a decis să lucreze în sectorul industrial de fabricare a pâinii cu responsabilitate și entuziasm, oferind profesionalism și calitate la începutul acestui important lanț alimentar.

Experiența acumulată de-a lungul timpului, combinată cu o vocație pentru inovare și dezvoltarea de noi tehnologii, a permis companiei să-și lărgească orizonturile, lucrând în primul rând la recondiționarea mașinilor cu revizii complete, urmată de proiectarea și fabricarea de mașini și furnizarea de echipamente pentru brutării, patiserii, pizzerii și pentru întregul sector Ho.Re.Ca., inclusiv bucătării industriale.

Datorită unei rețele extinse de reprezentanți și distribuitori formați de-a lungul celor 30 de ani de experiență, sunt prezenți în peste 175 de țări din lume, iar exporturile reprezintă aproximativ 80% din cifra de afaceri. Astăzi, Mac.Pan este apreciat pentru calitatea mașinilor și liniilor sale industriale, pentru fiabilitatea serviciilor oferite și pentru valorile sale de integritate și onestitate către clienți.

Malaxoare pentru aluat

Un malaxor profesional de calitate este unul dintre echipamentele din bucătaria profesională care aduce cea mai mare economie de timp și adesea conduce la o creștere a calității produsului final fără alte costuri.
Fiecare mixer are două viteze care permit un amestec corect al aluatului, viteza mai mică pentru a amesteca toate ingredientele într-o bilă, iar viteza mai mare permite aluatului să își dezvolte structura corespunzătoare de gluten. În plus, fiecare are un cârlig care frământă doar o porțiune din întreaga masă de aluat și astfel menține temperatura scăzută și împiedică conținutul să devină prea dur. Mac.Pan pune la dispozitie o gamă completă de echipamente de calitate superioară cu capacități ce pot satisface orice nevoi, inclusiv industriale.

Divizoare pentru aluat

Un divizor de aluat este un produs excelent pe care să-l folosești pentru a te asigura că poți oferi clienților tăi produsele alimentare pe care le adoră la dimensiuni consistente. Divizoarele au deasemena dimensiuni pentru a se potrivi cu ușurință în orice bucătarie profesională astfel încât să puteți crește productivitatea fără să ocupați spațiu prețios.

Actionare manuală sau automată combinată cu flexibilitate în porționare fac aceste echipamente ideale oriunde este nevoie de eficiență ridicată.

Formatoare conice

Combină eficiența cu funcționarea igienică, antiaderentă, pentru a forma aluatul în bile, proces ce condiționează suprafața, pentru o manevrare mai ușoară și o structură mai bună pentru dospitoare, manipulare în aval și formare finală.

Ușor reglabil, oferă sigurața că bucățile de aluat părăsesc formatorul într-o manieră controlată la o viteză constantă, reducând riscul de bile duble de aluat și ajuta poziționarea pe transportorul de ieșire.

Mașini pentru turat aluat

Pregătiți aluatul de pizza, crustele de plăcintă, pâinea mai repede ca niciodată cu ajutorul unei mașini de turat aluat. Ajuta la creșterea eficienței și consistenței produselor dumneavoatră prin aplatizarea rapidă a aluatului.

Reglabile intre 0 si 40 mm și cu benzi de pănă la 1,5 metri facilitează prepararea alimentelor pentru personalul dumneavoatră și garantează invariabil economii semnificative de timp.