Gustul Franței

Gustul Franței

Puteți începe afacerea gătind simplu clătite umplute cu diferite gemuri și sosuri precum cel de ciocolată și cel de caramel. În timp însă puteți dezvolta afacerea creând diferite preparate din clătite. Există clătite cu carne, clătite servite ca și desert și multe altele. Desigur, pentru asta veți avea nevoie de cuptoare și alte ustensile, dar și profitul va fi pe măsură. În total, adăugarea diferitelor produse din și cu clătite la meniul vă poate mări afacerea și profitul.

Citeste Mai Mult
În căutarea perfecțiunii

În căutarea perfecțiunii

În ziua de azi, “ceremonia” de degustare a cafelei este rar intima, se consuma la cafenea, cu colegi în ocazii de grup, așadar, preparatul acesteia a fost delegat cafenelelor. Așadar este esențialș calitatea sa, de la alegerea materiei prime pana la folosirea aparatului de făcut cafea.
Iubitorii acestei băuturi vor socializa și vor comenta în legătură cu alegerile pe care localul le face: ce fel de cafea se folosește sau modul de folosire al mașinii de cafea, care este o sinteză sublima a ceremoniei de pregătire, de la care se așteaptă cel mai bun rezultat si energia necesara omului de a înfrunta activitățile fizice și morale la care societatea de azi ne expune.

Citeste Mai Mult