Ottimade

OTTIMADE – FĂRĂ COMPROMIS

Companie specializată în proiectarea și fabricarea de echipamente profesionale pentru prepararea pizza și sushi.

Sistemul de calitate a fost mult timp o garanție pentru clienții săi. În plus față de certificări și evaluări continue, soluțiile sunt dezvoltate chiar din faza de proiectare pentru a asigura că mașinile sunt fiabile în timp pentru o satisfacție de lungă durată.

Pasiunea, abilitățile și pregătirea continuă, împreună cu marea experiență de management, au permis dezvoltarea rapidă a companiei. Compania supraveghează întregul proces de producție, asigurând clienților săi o calitate care să reziste în timp.

Datorită cunoștințelor personalului său, compania este extrem de competitivă pe piețele naționale și externe, fiind capabilă să ofere clienților săi o gamă completă de calitate excepțională și soluții funcționale.

Ottimade este o companie în dezvoltare continuă. Fondată în 2006, a devenit unul dintre principalii jucători europeni în sectorul echipamentelor profesionale pentru pizzerii și restaurante.

Cuptoare pentru pizza

Un cuptor pentru pizza oferă afacerii dumneavoastră posibilitatea de a coace rapid și ușor pizza cu cele mai populare toppinguri. Cuptoarele profesionale ca acestea nu sunt concepute numai pentru o putere de gătit deosebită, ci și pentru creșterea producției bucătăriei. Aceste unități vă vor ajuta să gătiți mai multe plăcinte în mai puțin timp, utilizând un spațiu mai compact.

Cuptorul garantează cele mai bune rezultate de coacere datorită caracteristicilor sale excelente, echipat cu garnitură pentru ușă pentru o mai bună izolare a camerei de coacere, suprafață de gătit în pietre refractare, elemente de încălzire învelite, iluminare internă și altele.

Malaxoare pentru aluat de pizza

Malaxorul este echipamentul ideal pentru pizzerii, brutării sau alte unități de servicii alimentare care produce zilnic cantități mari de aluat.

Forma particulară a spiralei permite obținerea unui aluat perfect amestecat în câteva minute. Bolul, spirala, coloana centrală și grila de protecție sunt din oțel inoxidabil. Cutia de viteze este deosebit de silențioasă, deoarece este în baie de ulei.

Completând unitatea cu un mixer spiralat, veți putea pregăti mai rapid și mai eficient pizza și alte produse pe bază de aluat.

Formator pentru pizza cu role

Pregătiți aluatul de pizza, crustele de plăcintă mai repede ca niciodată cu aceste echipamente. Un formator poate ajuta la creșterea eficienței și consistenței produselor dumneavoastră prin aplatizarea aluatului în straturi subțiri pentru a vă facilita pregătirea și pentru a economisi timp.

Folosind tehnologie unică de acest fel, această mașină este echipată cu senzori pentru pornirea automată. Este brevetat de Ottimade Solutions. Sensibil la atingere, acest echipament pornește automat atunci când operatorul pune aluatul în coș. Simte automat greutatea aluatului și rolele încep să se învârtă.

Divizoare și formatoare automate

Aceaste mașini profesionale au fost proiectate pentru a tăia și rotunji pâinea de aluat și cu dimensiunile lor compacte, sunt ideale oriunde se prepară produse care necesită aluat.

Elimină procesul care necesită timp, modelarea manuală a aluatului, rotunjeste ușor și eficient aluatul pentru a forma și a oferi consistență uniformă. Se obțin porțiuni corecte împărțite și rotunjite, gata pentru dospit. Excelent pentru magazinele de pizza sau brutărie, are un finisaj din oțel inoxidabil și este ușor de curățat. Foarte versatil, poate fi folosit pentru o mare varietate de aluaturi, inclusiv pâine, tortilla, pizza, fursecuri și alte produse coapte.