Panasonic

PANASONIC – Numarul 1 mondial

Parteneri din bucătărie care te pot ajuta în a găti rapid orice masă, reîncălzi produse și descongela acea friptură pe care tocmai ai scos-o din congelator … dar pot face și multe altele!

Fie că sunteți un maestru bucătar sau căutați pur și simplu un mod ușor de a găti pentru familia dvs. în fiecare zi, microundele Panasonic vă fac ușor să pregătiți mâncăruri sănătoase, delicioase și perfect gătite de fiecare dată.

 • ,

  Cuptor cu microunde Panasonic GN 1/2

  0 din 5
  (0)

  Cuptor cu microunde pentru tăvi gastronorm 1/2.
  Acest model se găsește in 2 variante.
  Control electromecanic:
  Simplu, compact și puternic, aceste trei cuptoare ies în evidență pentru utilizarea lor ușoară.
  Complet cu un cronometru manual de 30 de minute, trei niveluri de putere, un buton de pornire și un afișaj luminos.
  Ușa se deschide lateral. Potrivit pentru stivuire.Ideal pentru toate aplicațiile, de la snack bar la restaurantul mic, perfect pentru pub-uri și baruri sandwich. .
  Control digital:
  20 de memorii preprogramate. Puteți programa butoanele de memorie cu două etape de gătire diferite, adică de 2 ori diferite și 2 puteri de alimentare diferite (de ex. Decongelare și gătit). Funcția „blocare / eliberare a programului” este doar pentru lucrul cu memoriile singure sau în combinație cu modul manual.
  Intensitatea semnalului acustic este reglabilă și există un contor de ciclu de gătit pentru cuptoare care sunt pentru închiriere.
  Ultimul ciclu de gătit efectuat este memorat automat.
  Potrivit mai ales pentru magazinele fast-food și restaurantele self-service, cantinele, barurile pentru snack-uri mici și mari.

  SKU: n/a