Potis

POTIS – PRECIZIE GERMANĂ

Potis este un producător lider de piață pentru aparate destinate shaormeriilor. Începând cu 1983, Potis combină tehnologii germane excepționale cu istoria greacă extinsă pentru a produce aparate gyros de cea mai înaltă calitate.

Compania a ajuns la această poziție urmând o singură filozofie, care este foarte simplă, dar greu de atins. Principiul filosofic este “Eu sunt clientul!”. Acest lucru înseamnă pur și simplu respectarea celorlalte ființe umane, astfel încât si pentru client și cât si pentru firmă se creează un respect reciproc. Caracterul și forma atitudinii companiei este, prin urmare, hrănită de respectul critic de sine și de respectul față de ceilalți.

Fiind o adevărată companie orientată către client, se angajează să vă satisfă nevoile printr-o cercetare extinsă bazată pe feedback-ul pe care l-a colectat de-a lungul anilor. Mașinile populare de kebab / gyros doner sunt proiectate având în vedere anumiți factori cheie. Se optează pentru materiale care garantează longevitatea și durabilitatea, cum ar fi grila de protecție rezistentă la temperaturi ridicate și plăci ceramice cu infraroșu de calitate superioară, puterea maximă datorită arzătoarelor noastre puternice care furnizează căldură ridicată, oferind în același timp o eficiență energetică optimă.

Liniile simple și construcția solidă asigură o curățare fără efort și fac ca utilajele să fie foarte ușor de utilizat și sigure.

Aparate pentru shaorma

Oferă mâncare grecească autentică în cadrul afacerii dumneavoastră cu ajutorul unui aparat gyros! Preparate delicioase, constând din carne feliată subțire, legume și sosuri pe farfurie sau servită in lipii, sigur vor aduce gustul Greciei în orice meniu.

Cu un aparat gyros de calitate, puteți fi sigur că veți avea un echipament fiabil pe care îl veți putea folosi mulți ani.

Arzătoare de înaltă eficiență controlate cu precizie de supape termo-magnetice pentru o mai bună reglare a temperaturii sau plăci ceramice de calitate superioară, care rezistă la temperaturi de până la 1250ºC, sunt astfel aranjate încât carnea să fie gratată continuu în timp ce se rotește, asigurând gătirea mult mai rapidă. Un mecanism de reglare a șpițului glisant oferă un control precis al distanței dintre arzător și carne.
Motoare poziționate sus sau în mod ideal în bază pentru a le proteja, oferind durabilitate și ușurință deosebită în exploatare. Materiale solide de înaltă calitate au fost utilizate pentru a asigura ore de utilizare îndelungate, reducând cerințele de întreținere.

Accesorii pentru aparate shaorma

Pe lângă gama extinsa de aparte pentru shaorma Potis oferă si mai multe accesorii menite sa complementeze aceste aparate, cele mai cunoscute dintre acestea fiind cuțitele electrice pentru tăierea profesională a cărnii de kebab cu disc rotativ.

Design funcțional și ergonomic, robust și ușor, soft start este controlat de un microprocesor. Comutator rezistent la uzură și protejat împotriva pulverizării cu apă. Panouri de protecție, lopeți, discuri tăiere si altele asigură o utilizare eficientă si igienică a aparatelor.