Dulap refrigerare pentru ciocolată

,

Brand: EVERLASTING
Caracteristici:
Construcție completă din oțel inoxidabil AISI 304
Interior cu colțuri rotunjite și fundul turnat
Izolație de 60 mm prin poliuretan ecologic
Montaj intern pentru tăvi 60×40/60×80
Rafturi (pas de 24 mm) și glisante din oțel inoxidabil
Refrigerare răcită cu aer cu evaporatoare cu tratament anticoroziv
Unitate frigorifică plug-in ușor de înlocuit
Gaz frigorific R452A
Panou de control electronic cu economie de energie
Gestionarea temperaturii și a alarmelor murdare ale condensatorului
Funcția de răcire rapidă „Overcooling”
Ajustare umiditate de la 40% la 60%
Dezghețare automată cu cablu de încălzire
Port serial pentru conectarea la sistemele de supraveghere
Modele cu ușă solidă cu unitate de condensare clasa SN-T (max + 43 ° C)
Modele cu uși din sticlă cu unitate de condensare clasa N (max + 32 ° C)
Evaporarea automată a apei condensate cu cablu de încălzire auto-reglabil
Lumină internă; Blocare taste; Ușă cu închidere automată cu oprire la 105 °
Garnituri magnetice ușor înlocuibile
Picioare din otel inoxidabil reglabile pe inaltime (130-200 mm)
Echipament Ciocolată 70/100:
nr 20 de perechi de ghidaje din oțel inoxidabil în formă de „L”

Producător:Everlasting

  • 573 litri

    573 litri

  • 875 litri

    875 litri

  • Plină
  • Sticlă
Golește

Ciocolata este un aliment foarte complex, are nevoie de atenții speciale în timpul procesării sale. O mulțime de rețete și preparate au nevoie de frig pentru a fi efectuate în mod corespunzător.
CRISTALIZARE
Procesul de cristalizare este fundamental pentru ca ciocolata să se întărească corect și suprafața sa să devină glazurată și crocantă. Dacă răcirea a avut loc corect, ciocolata poate să-și păstreze forma, culoarea strălucitoare și omogenă.
UTILIZAREA ADECVATĂ A DULAPULUI FRIGORIFIC PERMITE O CRISTALIZARE DE CIOCOLATĂ RAPIDĂ ȘI CORECTĂ.
Programul specific de răcire Soft nu permite ca temperatura de răcire să atingă valori prea scăzute (sub 12 ° C), evitând riscul de a strica produsul. Dacă nu este cristalizat corespunzător, ciocolata va căpăta o culoare cenușie opacă și suprafața sa exterioară nu va fi omogenă și vor rămâne pete de unt.
O ciocolată adecvată cristalizată este perfect fluidă, ceea ce este foarte important pentru a o menține crocantă și groasă.
DEPOZITARE
Odată cristalizată, ciocolata trebuie păstrată într-un frigider cu temperatură controlată și umiditate (dulap cu ciocolată). Temperatura ideală de depozitare variază de la 12 ° C la 18 ° C, cu umiditate în jur de 45%.

SKU: Nu se aplică Categorii: ,
GreutateNu se aplică
Capacitate

573 litri, 875 litri

Ușă

Plină, Sticlă