Preț redus!

Mașină de tocat carne profesională, Total Unger, TS-22, trifazată, grup tocare din inox, Fama

1.051,00  +T.V.A.

Disponibil în 10-15 zile

Specificații:

Marca: FAMA ITALY
Sistem Total Unger
Model: TS-22 Unger (FTS136UT)
Dimensiuni: 240x440x510 mm
Putere: 1.10kw/1.50Hp
Viteza șurubului: 140RPM
Producție: 300kg/h
Țeavă (mm) ø82
Admisie (mm) ø52
Placă standard (mm) ø 0-6
Greutate netă: 23kg
Greutate brută: 26kg
Material grup tocare: inox.
Alimentare: 230-400V.

Brand:

Descriere:

Echipament profesional
Versiunea TOTAL UNGER vine cu 3 plăci și 2 cuțite (0 mm + 6mm + 10 mm)
Ideal pentru würstel
Structurat din oțel inoxidabil AISI 304
Angrenaje din oțel imersate în ulei
Motor asincron ventilat cu protecție termică inclusă
Unitate de tocat ușor detașabilă disponibilă în: Fontă nichelată electric / oțel inoxidabil Aisi 304
Plăci de tracțiune din oțel inoxidabil auto-ascuțite incluse
Tavă și buncăr din oțel inoxidabil
Protecție comutator pornire / oprire cu capac din cauciuc impermeabil
Pistil ABS
Comenzi de 24 volți.
Mașina de tocat carne electrică este concepută pentru a măcina și a reduce dimensiunea cărnii proaspete necongelate, folosind instrumente de tăiere pentru a obține chiftele și cârnați. Carnea nu trebuie să aibă oase sau alte părți ale unei texturi, altele decât carnea. Mașina constă dintr-un motor electric introdus într-o singură turnare (corpul de bază al mașinii). În unele versiuni, turnarea poate fi acoperită cu o capotă (corpul fațadei). Carnea care trebuie măcinată este încărcată manual în tava de încărcare, situat în zona superioară a mașinii și întotdeauna manual și cu ajutorul pistilului, este introdus în gâtul de măcinare spre melc. Buncărul este blocat pe gâtul mașinii. Pistonul este fabricat din materiale plastice potrivite pentru contactul cu produsele alimentare. Grupul de măcinare poate fi de diferite tipuri: Enterprise este livrat standard cu o placă cu găuri de 6 mm, 1/2 Unger, Total Unger. La rândul său, placa este apăsată pe cuțit de roata de mână introdusă pe gura unității de măcinare. Grupul de măcinare poate fi demontat, toate materialele aflate în contact direct cu produsul alimentar respectă reglementările actuale de igienă pentru alimente. În funcție de necesitățile de funcționare și producție, mașina poate fi construită cu diverse piese opționale.