MOBILIER

Daca aveti o afacere in domeniul HoReCa: terase, piscine, baruri, gradini de vara, unde mobilierul d-voastra are contact direct cu factorii atmosferici si acest...

BUCĂTĂRIE CALDĂ

Venind in contact cu popoarele asiatice, grecii au căpătat gustul luxului și interesul pentru o alimentație savantă și rafinată. În vremea lui Pericle ...

PREPARARE

Clientii, din domeniul HoReCa, au gusturi diferite. Odata cu schimbarea gusturilor, restaurantele sunt nevoite sa inoveze, iar ingrediente odinioara la moda, va...

SPĂLARE VASE

In bucatariile profesionale ale restaurantelor/cantinelor, bucatarii se confrunta mereu cu cantitatea mare de farfurii, pahare si tacamuri pe care trebuie s-o f...

CURĂȚENIE

Curățenia este o condiție sine qua non pentru satisfacția și siguranța clienților care sunt oaspetii unui hotel sau restaurant, iar igiena în aceste loc...

BAR

Prin definitie BAR-ul este o unitate de alimentație publică cu program de zi sau de noapte în care se desfac băuturi alcoolice și nealcoolice, un sortiment...

TERASE

Pe timp de iarna, antreprenorii de baruri si restaurante cu terase au sesizat o scadere considerabila de clienti dornici sa-si petreaca timpul liber la terasa. ...

PIZZA

Multi antreprenori la inceput de drum au o dilema in ceea ce priveste proiectarea unei pizzerii. Pizza este un preparat foarte cautat si indragit, de la copii s...

PATISERIE COVRIGĂRIE

Pentru a aduce un prestigiu in ochii clientilor d-voastra, care prefera produsele proaspete, GM PROFFEQUIP va ofera o varietate de echipamente menite sa asigure...

COFETĂRIE GELATERIE

GM PROFFEQUIP deserveste o gama foarte larga de echipamente de inalta clasa pentru echiparea unui spatiu in domeniul cofetarie-gelateriei. Produsele de cofetari...

FAST FOOD

Este timpul sa va ganditi la cateva imbunatatiri pe care le putetii aduce bucatariei d-voastra prin inovatii noi in domeniul fast food-ului, de unde si zicala:,...

CATERING EVENIMENTE

Aprovizionarea, furnizarea si servirea de produse alimentare gata preparate prin intermediul firmelor specializate sau pe scurt CATERING este o afacere cu un po...

RESTAURANTE

Restaurantele au luat o mare amploare in tara noastra. Toti antreprenorii tin mereu sa imbunatateasca serviciile pentru o astfel de afacere, de aceea aduc echip...

CARMANGERIE

Daca va hotarati sa va deschideti o carmangerie, in care sa preparati tot felul de specialitati din carne, va recomandam o serie de utilaje si aparate de calita...

PANIFICAȚIE

Pâinea este una dintre cele mai vechi preparate alimentare. Pâinea este un produs copt în cuptor, alcătuit din aluat, drojdie și alte ingrediente care dau ...

FRIGORIFICE

Dulapuri de uz general pentru conservarea alimentelor, având principalele caracteristici: longevitatea și construcția grea. Dulapurile sunt clasa de eficien...

MOBILIER INOX

O bucatarie profesionala are nevoie si de mobilier din inox, pentru a putea fi igienizat corect, dar si pentru a va desfasura activitatea mai usor. In sprijinul...