Santos
Santos

SANTOS – HAI SA BEM CEVA

Producătorul francez de echipamente alimentare, cafea și suc ce a debutat prin a oferi micilor retaileri râșnițe profesionale pentru cafea sau răzatoare pentru brânză și care la 65 de ani de la lansarea primelor produse, continuă să crească. Departamentul de cercetare și dezvoltare continuă să creeze produse noi și inovatoare bazate pe competența extraordinară a companiei în ceea ce privește producția de motoare. Acesta este unul dintre motivele pentru care produsele Santos au renume pentru robustetea și fiabilitatea lor.

Santos este acum reprezentat în peste 130 de țări și participă în mod curent la cele mai importante târguri din întreaga lume pentru a răspunde rapid nevoilor în continuă mișcare a profesioniștilor din Europa, Asia, Orientul Mijlociu, SUA …

Miile de aparate de înaltă calitate produse în fabricile Santos sunt în conformitate cu cele mai stricte reglementări internaționale și sunt însoțite de cele mai bune servicii comerciale și post-vânzare posibile.

An de an, rezultatul experienței Santos pe piață au propulsat firma pe noi vârfuri ale inovației. Santos este prima companie care a lansat un motor fără perii într-un blender, prima companie care a utilizat materiale din zona alimentară fără bisfenol A, prima companie care a utilizat ambalaje din celuloză turnată. Numeroasele premii primite atestă caracterul inovator al produselor Santos.

 • Storcător citrice Santos Classic 11

  Santos
  0 din 5
  (0)

  Marcă: Santos Franta
  Model: 11
  Alimentare: 220-240V-50/60Hz
  Baza vopsita.
  Greutate neta: 5 kg
  Broșură
  Storcător pentru citrice autentic Santos, pentru utilizare oriunde aveți nevoie de un suc proaspăt stors de citrice: magazine alimentare de sănătate, hoteluri, baruri, restaurante, etc.
  Storcător comercial, construit pentru a dura, cu un motor de inducție greu și silențios.
  Livrat cu 3 comprese detașabile pentru portocale, lămâi, limes și grapefruit.
  Ușor de curățat: castron detașabil, grătar și presă.
  Înălțimea de scurgere: 125 mm (5 “), pentru a face sucul într-un pahar.
  Putere medie: 30 l / h

  SKU: n/a

Storcătoare pentru citrice

Storcătoare profesionale pentru utilizare oriunde aveți nevoie de un suc proaspăt stors de citrice: magazine alimentare de sănătate, hoteluri, baruri, restaurante, etc. Construite pentru a dura, cu un motor cu inducție fiabile și silențioase. Ușoare de curățat datorită accesoriilor detasabile.

Gamă variată pregătită pentru a raspunde oricărei nevoi, cu presă sau fără si randamente de la 15 până la 50 de litri de suc pe oră.

Storcătoare centrifugale

Storcătoare profesionale centrifugale cu motoare extrem de puternice care au puterea de a stoarce fructe şi legume tari și astfel creează posibilități nelimitate pentru a creea sucuri. pline de savoare, făra aditivi.

Echipamente adaptate pentru utilizare intensivă, cu motoare de până la 1.300W, recipiente de capacitate mare, realizate din materiale concepute pentru rezistență în timp și cu randamente de 100 pană la 140 de litri de suc pe oră.

 • Storcător centrifugal Santos 28

  Santos
  0 din 5
  (0)

  Marcă: Santos Franța
  Model: 28
  Motor: 220 – 240 V – 50/60 Hz – 1300 W
  Viteză: 3600 rpm (60 Hz)
  Greutate: 24 kg
  Dimensiuni: 480x320x570 mm
  Randament: 100 l / h
  Broșură
  Extractorul clasic de suc din 1986. Silențios, puternic și robust, acesta este dispozitivul ideal oriunde aveți nevoie de sucuri din fructe proaspete și din legume: restaurante, instituții, magazine de sănătate …
  Echipat cu un motor puternic de inducție pentru utilizare intensivă.
  Extracția maximă a sucului, randament excelent.
  Filtrare perfectă: coș mare cu sită foarte fină (0,5 mm / 0,02 “) care oferă un suc de înaltă calitate.
  Livrat cu o cheie specială pentru înșurubarea și deșurubarea coșului.

  SKU: n/a
 • Presa rece Santos Nutrisantos 65

  Santos
  0 din 5
  (0)

  Marcă: Santos Franta
  Model: 65
  Motor: 220 – 240 V – 50/60 Hz – 650 W
  Viteza: 5 la 80 rpm
  Dimensiuni: 412 x 233 x 640 mm
  Randament: 60 l / h
  Greutate neta: 31 kg
  Broșură

  Nutrisantos 65 este soluția pentru toate restaurantele și magazinele care doresc să facă sucuri presate la rece, la cerere, în fața clientului.
  Santos are două brevete privind sistemul de presă rece, care reprezintă o adevărată inovație pe piață.
  Nu este nevoie de pre-tăiere.
  Sistemul de împingere și decapare detașabil pentru o curățare ușoară (se poate spăla în mașina de spălat vase).
  Livrat cu 1 filtru din oțel inoxidabil (găuri de 0,3 mm).

  SKU: n/a

Presă rece

Soluția pentru toate restaurantele și magazinele care doresc să facă sucuri presate la rece, la cerere, în fața clientului din fructe, legume și alte frunzoase. Storcătorul oferă un stil sănătos, la modă, atrăgând un număr mare de fani. Fenomenul a luat amploare iar sucul produs, bogat în vitamine şi benefic pentru organism, nu se încălzeşte şi care nu se oxidează deschide o lume de arome care nu pot fi înlocuite.

Presa lucrează la viteze extrem de reduse , de la 5 la 60 rotații pe minut dar oferă randamente de pană la 60 de litri pe oră.

Blendere

Blenderul profesional este un echipament esențial în orice bar sau cafenea pentru amestecarea, pasarea diverselor ingrediente și chiar mărunțirea gheții sau a mixurilor, shakeurilor și a altor băuturi care includ pe lângă ingrediente și gheață.

Disponibil atât în variante simple cât și automate, cu multiple rețete preprogramate și capacitați până la 2,4 litri. Această gamă include și primul blender din lume echipat cu motor fără perii.