Sayl

SAYL – DEVOTAT SĂ CREEZE VALOARE

Sayl este o companie dinamică și plină de viață, fără teamă să investească eforturi în idei perturbatoare care pot contribui la cele mai frumoase produse ecologice și prietenoase pentru mediu.

Sayl proiectează intern toate produsele fără teama de a ieși din normă. Firma crede că este un nonsens să creeze clone de echipamente existente, dacă nu adaugă ceva nou cu noile produse nu are rost să le aducă în piață. Produsele de la Sayl urmăresc să ofere soluții. Consilierea, îndrumarea și colaborarea cu clienții reprezintă coloana vertebrală a companiei. Ambiția este ca oricine să aibă o relație cu firma atât pentru rentabilități economice, cât și emoționale.

Angajamentul Sayl este de a produce eficiență energetică ridicată și astfel s-a angajat să reducă impactul echipamentelor sale asupra mediului și, în special, încălzirii globale, motiv pentru care au fost făcute eforturi și investiți economice pentru a echipa zonele de producție cu cea mai nouă tehnologie pentru a produce produse aliniate cu acești parametrii.

Sayl folosește componente de înaltă calitate la fabricarea echipamentelor sale, 100% din produsele lor trebuie să depășească trei controale de calitate în timpul procesului de producție pentru a asigura calitatea produsului finit.

TOWER

Serie versatilă, cu o capacitate ridicată, ideală pentru utilizare pe blat sau pentru a fi montată în blat.

Potrivită pentru cele mai restrânse medii. 3 rafturi independente mari de sticlă cu vizibilitate maximă + 2 niveluri de expunere pe bază. Opțional, permite mai multe rafturi. Unitate frigorifică puternică și o structură robustă fabricată din oțel inoxidabil și sticlă temperată.

VELA

Vitrină complet construită cu ferestre din sticlă dublu glazurată pentru a evita condensul, economică, care vă va ajuta să oferiți o vizibilitate deosebită produsului.

Capacitate pentru 2 rafturi reglabile din sticlă cu vizibilitate maximă și 2 niveluri de afișare pe bază. Iluminare la fiecare nivel de afișaj. Compactă și versatilă, potrivită pentru a păstra tot felul de produse.

SHARK

Gamă caracterizată de un termostat electronic reglabil, cu citire digitală constantă. Senzori electronici ascunși, fără posibilități de manipulare. Cuvă presată prevăzută cu drenaj, fără unghiuri pentru o curățare ușoară. Uși glisante ușor de extras și curățat.

De la 2ºc la 6ºc la zona alimentară. Compresor silențios etanș de înaltă calitate Danfoss, cu condensator dublu turbo ventilat. Modelele sunt disponibile pe cuvă plată. Fabricat în oțel inoxidabil și sticlă temperată. Modele compacte proiectate pentru blat.

TOPPING BOX

Gama de vitrine cu un design jucăuș, foarte versatil pentru a adapta ingredientele de topping (fructe, ciocolată), iaurturi și înghețate. Ideal pentru magazinele cu înghețată, bufeturi pentru micul dejun. O dimensiune foarte compactă pentru a se potrivi în orice spațiu.

Fabricat în oțel inoxidabil și sticlă temperată. Sistem de iluminat de ultimă generație, cu putere ridicată.