Silko

SILKO – IDEI, BINE EXECUTATE

Din 1980 Silko fabrică o gamă completă de echipamente de bucătărie. SILKO este un brand de prestigiu specializat în producția de echipamente tehnologice și de înaltă calitate pentru catering. Compania a fost fondată în Belluno și încă de atunci, a vizat inovația tehnologică și excelența calității. În noua fabrică din Vittorio Veneto, Silko folosește standarde tehnologice înalte, care permit o producție rapidă și versatilă, îmbunătățind în mod constant calitățile istorice ale bucătăriilor sale.

Acesta este motivul pentru care multe companii cunoscute din sectorul catering aleg SILKO. Pentru a menține succesul de-a lungul timpului, compania s-a concentrat întotdeauna pe o echipă competentă și o selecție atentă a materialelor și componentelor. Silko îndeplinește întotdeauna cerințele celor mai pretențioși bucătari, oferind nu numai facilități de bucătărie elegante, dar și robuste și fiabile, precum și o gamă largă de echipamente pentru prepararea, depozitarea și distribuirea mâncării.

Silko este membru al Ali Group, cel mai mare și mai diversificat lider mondial în industria echipamentelor pentru servicii alimentare. Corporație italiană fondată în urmă cu peste 52 de ani, moștenirea și tradițiile inginerești ale mai multor companii ale acesteia se întind mai mult de 100 de ani și includ unele dintre cele mai respectate nume din industrie.

 • Plită electrică cu inducție Silko linia 900

  0 din 5
  (0)

  Plita electrica cu inductie, plita ceramica din sticla de 6 mm grosime, sistem de detectare a vaselor, care activeaza incalzirea la prezenta recipientelor de gatit.
  Aparat construit din oțel inoxidabil Aisi 304.
  Echipat cu 2/4 zone de gătit independente cu o putere de 5 kW, diam. 28 cm.
  Zonele de gătit marcate cu cercuri pe suprafața sticlei-ceramice.
  Buton de control pentru selectarea a 6 setări de alimentare.
  Leduri indicatoare care indică activarea încălzirii și funcționarea corectă a aparatului.
  Cutie de alimentare integrată, senzor principal de siguranță.
  Dulap neutru de 40 cm cu uși balansate.
  Aparat echipat cu picioare reglabile în înălțime din oțel inoxidabil.

  SKU: n/a
Silko

O bucătărie care să se potrivească pasiunii și dorințelor celor mai pretențioși bucătari. Spații în care calitatea întâlnește cea mai avansată tehnologie, în armonie perfectă. Crearea unei farfurii nu este doar o rutină, ci se transformă în pasiune și dăruire. Silko se străduiește să ofere o bucătărie care să reflecte profesionalismul în fiecare fel de mâncare creat.

Modern, minimalist și elegant, sunt elemente importante care disting gama de echipamente Silko. Liniile curate și atent compuse transmit echilibru și armonie ambianței. Există însă multe altele, design-ul este funcțional ușor de utilizat, iar întreținerea este rapidă, pentru igienă și practicabilitate maximă, lăsând mai mult spațiu pentru creativitate și pregătirea gustărilor. Echipamente caracterizate de robustețe, putere și modularitate, potrivite pentru orice spațiu, datorită lățimilor 650, 700, 900 sau 1100 mm și versiunilor de banc sau pe suport. Peste 2000 de modele pentru a răspunde celor mai variate cereri.

Mașini de gătit cu suprafețe cu colțuri rotunjite pentru o curățare ușoară, cu grătare din fontă emailată RAAF concepute pentru o curățare rapidă. Arzătoarele de aramă etanșe, cu lumină pilot, asigură o eficiență ridicată și o reducere considerabilă a consumului. 
Friteuze cu rezervor fără arzătoare în interior. Bazinele sunt ușor curățate datorită rotației rezistențelor la modelele electrice și absenței arzătoarelor în versiunile cu gaz. Zona rece simplă în partea inferioară pentru a menține integritatea uleiului folosit pentru perioade lungi. 
Solid-top pentru gătit indirect. Forma particulară a plăcii permite diferite tipuri de vase. Placa mare, radiantă din fontă, cu canale conductoare speciale sub placă ce permit difuzarea corectă a căldurii sau placă din oțel cu suprafață netedă cromată. Încălzirea este obținută printr-un arzător cu dublă coroană de înaltă putere din fontă sau rezistențe, capabile să atingă temperaturi de 500 °C. Zonele de gătit independente. 
Inducţie, pentru gătit cu oale și tigăi. Blat din sticlă temperată, închis ermetic.

Zonele de gătit independente, fiecare cu inductor echipat cu un sistem de recunoaștere care activează la prezența unei tigăi, un selector care permite utilizarea a 10 niveluri de putere. 
Grătare electrice sau pe gaz echipate cu zone de gătit independente, cu variații netede, cu nervuri sau mixte. Oțel carbon sau grătar cromat pentru diferite tipuri de gătit. Suprafață de gătit largă, 4 cm bordură, închisă ermetic. Capcana de grăsime frontală pentru curățare ușoară – grăsimea este depusă într-un sertar special în panoul de control.

Chiar și în spații mici, este posibil să obțineți o atmosferă de lucru funcțională și practică. Silko oferă sertare integrate mici și mari, care pot fi echipate cu accesorii specifice. Astfel, numărul de mișcări în bucătărie poate fi redus, creând astfel o sferă confortabilă și eficientă pentru a desfășura activitatea unuia. Sertarele înlocuiesc ușile din compartimentele inferioare și oferă acces ușor la conținutul lor.

Silko oferă expertiza dovedită în proiectarea soluțiilor „adaptate” pentru a răspunde nevoilor individuale de spațiu și de operare, prin reinterpretarea modelelor sale standard.

 • Friteuză Electrică Silko linia 900

  0 din 5
  (0)

  Construcție din oțel inoxidabil, AISI 304.
  Elementul poate fi rotit cu peste 90 ° pentru a facilita curățarea bine.
  Temperatura uleiului este bine controlată prin termostat mecanic, cu ajustare de la 100 la 185 ° C.
  Activarea încălzirii este semnalizată de un led portocaliu care se aprinde pe panoul de control.
  Termostat de siguranță cu resetare manuală.
  Filtru detașabil, coș, capac și bazin de depozitare pentru robinetul de evacuare furnizat.
  Picioare reglabile pe înălțime din oțel inoxidabil.
  La cerere, contracost și cu control electronic.

  SKU: n/a
 • Fry-top electric Silko linia 900

  0 din 5
  (0)

  Platou electric pe suport, linia 900.
  Versiuni electrice cu încălzire prin elemente de încălzire armate.
  Este posibilă adăugarea de uși.
  Disponibil și cu panou electronic.
  Vas de colectare a grăsimii cu capacitate de 2,5 litri.

  SKU: n/a