SKYRAINBOW

Producător Skyrainbow de echipamente din oțel inoxidabil pentru bucătării profesionale: saladetă, vitrina, frigider, congelator și serviciu frigorific, unitate de preparare pizza, masă din oțel inoxidabil, chiuvetă, cărucior din oțel inoxidabil. Compania se ocupă cu proiectarea, producția și comercializarea produselor.

Pe principiul standardelor înalte și al calității, compania și-a vândut produsul și este bine-cunoscută pe piața internă și externă de peste 10 ani.

Compania este activă în introducerea tehnologiilor avansate în țară sau în străinătate și dezvoltă produse inovatoare care pot satisface cererea în creștere a piețelor globale.

Skyrainbow a câștigat încrederea multor clienți utilizatori din întreaga lume datorită fiabilității și calității echipamentelor sale.

Dulapuri neutre

Dulapuri neutre din oțel inoxidabil, cu raft intermediar reglabil și uși glisante cu mânere profilate pe toată înălțimea. Construcție din oțel inoxidabil, diverse lungimi de la 1000 la 2900 mm și adâncimi de la 600, 700, 800.

Picioare tubulare pătrate de 40×40 înșurubate pe raftul inferior cu cricuri reglabile pe înălțime

 

Mese de lucru

Mese de lucru centrale sau spate-în-spate din oțel inoxidabil, cu polițe, în toate dimensiunile disponibile. Adâncime: 600 – 700 – 800 mm.
Raftul superior și raftul inferior din oțel inoxidabil. Structură și bază ușor de asamblat în tub pătrat din oțel inoxidabil de 40x40mm. Blat izolat fonic întărit cu un PAL de 16 mm grosime.

Rafturi din inox

Rafturi din oțel inoxidabil 1 nivel, 2 niveluri, 3 nivele sau 4 nivele complete sau cu console fixe sau reglabile. Raft pentru containere GN.

Fabricat din oțel inoxidabil, finisat periat și lustruit, grosime 08/10.
Structură din tub de 30×30 mm complet sudată.
Rafturi întărite pe partea inferioară pe toată lungimea.
Picioare reglabile pe înălțime.
Posibilitatea de a avea rafturi perforate la cerere.

Spălătoare inox

Chiuvetă din oțel inoxidabil 1 compartiment sau 2 compartimente, cu o scurgere sau 2 scurgeri din oțel inoxidabil, cu spațiu de uscat vase, blat armat, izolată fonic și ștampilată pentru anti-picurare și echipată cu un scurgător. Bandă în față și laturi de 250 mm, pentru a ascunde rezervorul. Spătar spate H 85 mm. . Toate dimensiunile disponibile, lungimi și lățimi. Adâncime: 600 sau 700 sau 800 mm.