SPM Drink Systems

SPM – IMPOSIBIL DE REZISTAT

O companie familială stabilită în 1961, într-un garaj, cu un rol cheie în industria distribuitoarelor de băuturi, care a reușit să se inventeze și să se reinventeze, devenind lider de piață și partener de încredere al companiilor care operează în sectorul HoReCa atât la nivel național, cât și la nivel internațional, și, din 2018 parte a grupului Electrolux Professional.

Acum în cea de-a doua generație, compania continuă să lucreze cu angajament și dăruire în dezvoltarea de proiecte și echipamente care afirmă percepția de excelență pe care eticheta „Italian Made” a fost capabilă să o transmită la nivel mondial.

Cercetare și dezvoltare, inovație, design, siguranță și capacitatea de a anticipa tendințele pieței sunt valorile și reperele companiei și ingredientele esențiale pe care le veți găsi în echipamentele pentru distribuirea înghețatei, băuturilor reci și a altor specialități înghețate produse.

Tehnologie, fiabilitate și gust perfect! O gamă largă de echipamente, rezultată din proiecte ambițioase de cercetare, pentru a oferi operatorilor HoReCa instrumente fiabile și de lungă durată, dar mai ales mașini care rezultă produse congelate cu gust și textură perfecte. 
În funcție de nevoile clientului, există întotdeauna mașina potrivită.

Mașini pentru granita, sorbet, creme reci

O completare versatilă oricărui tip de stand, magazin, benzinărie sau bar. Aceste mașini sunt perfecte pentru a face o varietate de produse, de la slushies și slurpees până la smoothie, și chiar cocktailuri congelate.

Nu numai că o acestea prezintă în mod eficient băuturile congelate prin intermediul recipientului transparent, care etalează culorile vibrante ale produselor pentru a ajuta la creșterea vânzărilor, sunt si ușor de folosit. După ce sunteți gata să serviți un client, pur și simplu trageți de mânerul unității pentru a deschide robinetul de scurgere pentru o distribuire ușoară. Dacă sunteți în căutarea a ceva deosebit, încercați mașinile de granita și de sorbet pentru a găsi soluția care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

În gama de mașini pentru distribuirea băuturilor reci semnate de SPM Drink Systems, designul tehnologic și modern se potrivește cu performanțele, fiabilitatea și funcționalitatea obișnuite. Rezervoarele funcționează independent, iar capacul este blocabil. Toate componentele care sunt în contact cu produsul pot fi îndepărtate fără a folosi unelte, ceea ce face ca mașina să fie ușor de curățat.

Fie că sunteți în căutarea unei mașini cu un singur compartiment pentru utilizare redusă, fie că aveți nevoie de o unitate cu mai multe, gama de mașini SPM este pregătită să se adapteze nevoilor dumneavoastră.

Dozatoare pentru băuturi calde

Decorați-vă cafeneaua, magazinul, hotelul sau standul cu un distribuitor de băuturi calde, astfel încât clienții să se poată bucura de băuturi calde cu simpla apăsare a unei clapete. Vasul transparent atrăgător atrage cumpărători impulsivi și sistemul de amestecare, care împiedică depozitarea produselor în partea de jos a vasului și asigură consistența produsului, creeaza o atmosferă primitoare.

Echipament ușor, compact și potrivit pentru toate locurile, în special acolo unde spațiul pe blat este limitat. Unitatea este extrem de ușor de curățat și de dezasamblat și dacă este necesar, produsul neutilizat poate fi păstrat în siguranța peste noapte la frigider pentru a minimiza risipa.

Aparate pentru înghețată soft

Oamenii adoră înghețata soft, iar posibilitatea oferiri opțiunii de a savura, la bufet, cafenea sau la orice mic local, acest preparat, este un avantaj considerabil.

Această gamă de utilaje este proiectată pentru a avea un volum foarte mic și ergonomie maximă. Acest lucru le face perfecte pentru a fi poziționate chiar pe blat, într-o cafenea, pentu impact vizual maxim. 
Aceste mașini de înghețată permit chiar și celor cu un spațiu limitat și un nivel de consum redus să își crească oferta, prevenind risipa sau investiții mari în sistemele de dimensiuni mari.