Tecfrigo

TECFRIGO – ELEGANȚĂ ȘI PERFORMANȚĂ ÎN SERVICIUL TĂU

Tecfrigo a fost înființată în 1980, și în doar câțiva ani a devenit lider pe piața echipamentelor reci, calde și neutre, pentru conservare și expunere alimente și băuturi datorită unei politici de evoluție constantă a produselor și designului. Puternic înrădăcinată ca o companie artizanală, Tecfrigo a devenit în curând o forță industrială, folosind cele mai avansate tehnologii de producție și extinzând gama de produse, de la afișaje verticale și orizontale la echipamente speciale pentru spații mari.

În 1993 a fost creat brandul Cold Master, iar în 2001 Frostemily, atât pentru a extinde oferta, cât și pentru a satisface diversele tendințe ale pieței. Cold Master a fost confirmat imediat ca specialist în sectorul pieței en-gross. Astăzi, datorită selecției largi de produse, Tecfrigo este în măsură să răspundă cerințelor operatorilor din diferite categorii de afaceri: de la comerțul cu amănuntul pană la scară largă.

Întregul proces de producție, este supus unor teste de calitate, asigurând continuitatea și controlul tuturor proceselor având ca scop satisfacția clienților, furnizarea de produse de înaltă calitate, precum și servicii și soluții adaptate fiecărei piețe. Tecfrigo este prezent în peste 90 de țări datorită unei rețele comerciale loiale inovației tehnologice, activității de cercetare și dezvoltare continuă și atenției pentru mediu.

Vitrine verticale

Provocarea pe care Techfrigo își propune să o depăsească în fiecare zi este de a găsi soluția potrivită tuturor nevoilor individuale de organizare utilizând cea mai buna tehnologie și arhitectură din industrie.

Din orice perspectivă, suprafețe mari din sticlă și rafturi din sticlă temperată, care pot fi reglate, îmbunătățesc produsele și le aduc mai aproape de perfecțiune.

Sticlă și oțel, materiale nobile complementate de multe culori, dimensiuni si modele pentru cea mai bună integrare cu liniile de mobilier din orice spațiu, fac vitrinele verticale Tecnodom un produs rafinat și fără compromisuri.

Specializat în produția de echipamente frigorifice și neutre Techfrigo emană excelență din punct de vedere al calității și fiabilității iar experiența vastă în domeniu îi permite să poată oferi vitrine capabile atât de refrigerare pentru produse tipice cât și congelare pentru înghețată și alte produse care au nevoie de temperaturi joase sau vitrine speciale pentru ciocolată, la capacități de până la 1000 de litri

Vitrine pentru bufet

Solid, atrăgător și ușor de accesat, un salad bar este opțiunea ideală pentru spațiile cu autoservire, care permit accesul optim la mâncare într-o configurație atrăgătoare ce nu permit ca legumele și mâncărurile să se ofilească sau să își piardă din calități. Nu toate spațiile de servire sunt create în mod egal, motiv pentru care Techfrigo oferă o serie de unități de bufet de diferite capacități, în dimensiuni diferite, cu mutiple opțiuni concepute să acopere toate nevoile din acest sector.

Vitrine pentru vinuri

Vitrinele Tecnodom permit vânzătorilor, vinăriilor și celor din industria ospitalității să își afișeze vinul pentru vânzare cu amănuntul, într-o prezentare egală cu creațiile bucătarului sau ca piese de accent, care sunt în părți egale, elemente de design și spații funcționale. O varietate de vitrine pentru vinuri de cea mai bună calitate, potrivite pentru cele mai multe modele de sticle, construite special pentru nevoile comercianților de retail sau pentru depozitarea în condiții de siguranță.