Tecnodom

TECNODOM – PERFORMANȚĂ PENTRU FIECARE NEVOIE

Fondată în anii 1980, cunoscută sub numele de Tecnodom din 2000 compania are o prezență constantă pe piața alimentară de aproape 40 de ani și crește continuu ca mărime și calitate, ajutată de cunoștințele profunde în problemele tehnice și comerciale din zilele noastre.

TECNODOM S.p.A. își exportă produsele pe piețele italiene și externe, acoperind peste 40 de țări, din Europa până în Asia și Africa ajutați de o rețea de distribuitori fideli calității soluțiilor propuse.

În 2018, TECNODOM a prezentat brevetul DOM SYSTEM, o inovație în lumea frigorifică care nu a văzut nici o modernizare a dulapurilor frigorifice în peste 40 de ani. Acest sistem include o gamă largă de accesorii opționale pentru o versatilitate totală în organizarea internă a dulapurilor pentru a răspunde nevoilor fiecărui client.

TECNODOM este întotdeauna foarte atent la reglementările de sănătate și securitate și la calitatea produselor sale, aspecte certificate de multiplele acreditări deținute și conduce sectorul din Europa în ceea ce privește siguranța electrică (IEC și IECEE). Firma a adoptat un sistem de gestionare a calității ca decizie strategică pentru a continua să îmbunătățească toate procesele de producție și să garanteze produse ce pot satisface clienții.

 • Raft frigorific VULCANO 60

  0 din 5
  (0)

  Marca: Tecnodom
  Pereți laterali cu o grosimea de 40 mm, din termoplastic rezistent la impact izolati termic si cu sticla termopan
  Vitrina verticala tip raft frigorific
  Raftul frigorific este prevazut cu rulou protectie de noapte, manual cu auto infasurare
  Panou de control electronic
  Iluminare interioara cu neon alb
  Dezghetare manuala, electrica doar pentru versiunea carne C
  Evaporare automata a apei
  Refrigerant R404A
  Vitrina este prevazuta cu 4 rafturi reglabile tabla de culoare alba
  Optional:
  Structura din otel inoxidabil

  SKU: n/a

Sisteme pentru gătit

Gamă de cuptoare profesionale cu convecție caracterizate de performanțe ridicate, construcție robustă și ușurința în utilizare.

Perfecte atât pentru cofetărie cât și pentru gastronomie, asigură un control precis al gătitului, atât în ​​modul de convecție, cât și în combinație cu sistemul de injecție abur.

Aparatele sunt construite din oțel inoxidabil, folosind componente italiene de calitate și prezintă sisteme special concepute de fixare a garniturilor și a geamului intern care impreună ajută operațiunile de curățare. Seria cuprinde cuptoare ce acoperă toate nevoile profesioniștilor în domeniu, de la variante simple pentru localuri fast food până la cuptoare cu sisteme complexe de control, gatit controlat de sonde și capacitate de 10 tăvi.

Vitrine orizontale

Îmbogățiți modul în care vă prezentați produsele proaspete sau preambalate într-un cadru igienic și atent optimizat cu un design curat și modern.

Folosind vitrinele frigorifice Tecnodom asigurați conservarea optimă la temperaturi adecvate pentru fiecare tip de aliment, fără a sacrifica calitățile si estetica acestora.

Gamă de vitrine caracterizată de construcție solidă, atent modelată pentru a rezolva toate cerințele frigorifice posibile, utilizând materiale de calitate, toate într-un aranjament pragmatic, modern. Multiple posibilități de personalizare, dimesiuni pană la 240 cm, diverse temperaturi de lucru și aranjamente posibile completează soluția propusă de Tecnodom .

Echipamente frigorifice

O familie de echipamente frigorifice concepute pentru a realiza potențialul maxim al bucătăriei sau laboratorului dumneavoastră. Cu acestea se poate asigura integral nevoia de conservare, de la congelare rapidă la refrigerare pe termen lung.

Realizate complet din oțel inox si alte materiale sigure pentru contactul cu mâncarea, folosind metode moderne pentru a asigura igiena, fiabilitatea și flexibilitatea în exploatare.

Gamă diversificată de frigidere, congelatoare, mese reci și abatitoare, adecvată oricărei nevoi de refigerare.

Cameră triaj

Triajul este primul punct de contact public cu serviciul de urgență. Camera de triaj se asigură că cel mai grav bolnav primește asistență medicală cu prioritate, fără întârziere. Acesta joacă un rol major în timpul incidentelor de răniri multiple și cauzalități în masă, cum ar fi în momentul Codului roșu.

Camera mobilă de triaj pentru spital are o capacitate operațională de a procesa, examina și stoca analize recoltate de la pacienți. Conceptul de triaj permite recoltarea de analize în sistem urgent și igienic, sau o examinare  a unui pacient, fără a pune în pericol personalul sanitar care participă la examinarea pacientului.