Tecnoeka

TECNOEKA – MAI UȘOR

Începând cu 1978, Tecnoeka a produs echipamente pentru gătit. În primii ani de activitate, compania a fabricat pentru piața internă plite, cuptoare, aragazuri incorporabile, „acronimul mărcii„ EKA ”în limba italiană înseamnă„ aparate și componente pentru mobilă”. La începutul anilor ’90, Tecnoeka a pivotat spre construcția de cuptoare profesionale, iar de atunci s-a bucurat de o perioadă de creștere puternică și de industrializare cu rezultate excelente care au condus firma la a fi mentionată ca o companie de referință în producția de cuptoare profesionale.

Tecnoeka își concentrează eforturile în inovarea și industrializarea produselor sale, prin promovarea combinației între estetică și funcționalitate prin cercetare tehnologică și din acest motiv dezvoltă constant noi soluții pentru îmbunătățirea performanței și a utilizării produselor. Investiția în tehnologie este o cheie a succesului și a producției de produse de calitate excelentă. Departamentul de producție posedă o varietate de mașini de înaltă performanță, inclusiv mașini de tăiat laser cu fibre, roboți de îndoire și roboți de sudare.

Tecnoeka îmbracă o filozofie corporativă dedicată calității, prin combinarea atenției asupra produsului cu un serviciu corect și la timp pentru clienții săi. Pentru a păstra această înclinație, există o selecție atentă a furnizorilor din zona locală. Tecnoeka se angajează în cercetare și în utilizarea de materiale de calitate, de la achiziționarea de materii prime până la prelucrarea lor.

 • Cuptor gastronomic electric MILLENNIAL MKF Touchscreen Self Cooking

  0 din 5
  (0)

  Producător: Tecnoeka Italia
  Seria: Millennial
  Tăvile nu sunt incluse în preț!
  Sonda multipunct
  Suport pentru sonda
  Sistem de spălare automată integrat
  Bol de colectare a condensului
  Balama pentru deschideri reglate la 60 °, 90 °, 120 °, 180 °
  Actualizare firmware pentru cuptor
  Software pentru managementul umidității
  Actualizarea rețetelor
  Actualizarea documentației tehnice și a manualelor de utilizare în cuptor
  Cuptor conectabil prin conexiune Wi-Fi
  40 de limbi
  500 de rețete programabile
  Setări rapide de rețete preferate
  Ecran tactil capacitiv TFT de 7 “, de 800×480
  Buton cu funcție de derulare și împingere
  Întârziere la pornire, programabilă până la 24 ore
  Reglarea vitezei ventilatoarelor
  Gestionarea datelor HACCP
  Gatire la temperaturi joase si DELTA T
  Gatit semi-static
  Managementul temperaturii
  10 etape pentru fiecare ciclu de gătire, care permit gătiri diferențiate
  Modul de gătire rapidă
  Modul de gătire pe mai multe niveluri vă permite să gătiți, în același timp, diferite tipuri de alimente care necesită aceleași condiții climatice cu diferite durate de gătire

  SKU: n/a

Există provocări care te împing dincolo de limitele a ceea ce se cunoaște. Și depășirea acestei limite poate fi uneori înfricoșătoare. Noua generație de cuptoare destinate să satisfacă și să uimească profesioniștii din industria alimentară în timpul lucrărilor lor zilnice este aici pentru a vă susține în acele momente. Calitatea constructivă, tehnologia, designul și ușurința în utilizare sunt diferența dintre cei care vorbesc de calitate și cei care cunosc sensul profund al acestui cuvânt. Diferența dintre cei care merg mereu pe aceleași străzi și cei care aduc inovație în bucătăriile din întreaga lume prin idei curajoase.

Airflowlogic

Inovație tehnologică brevetată care, datorită unei grile de ventilator complet reproiectate și a unui studiu adânc pentru recircularea aerului în interiorul cuptorului, permite obținerea unei uniformități optime de gătit în toate zonele cuptorului. Uniformitatea devine astăzi o garanție pentru toți.

Humilogic

Un sistem nou-patentat, cu umidificare pe spate, care asigură un nivel ridicat de umiditate în camera de gătit pentru o gătire cu abur de calitate și o reducere semnificativă a consumului. Humilogic, unde aburul întâlnește aroma și se amestecă în alimente, înălțând astfel parfumul aromelor.

Drylogic

Acest nou sistem brevetat de uscare rapidă în camera de gătit vă permite să ajungeți la o gătire excelentă. Sistemul tehnologic Drylogic introduce în aerul cuptorului aer extras din exterior, reducând astfel umiditatea din interiorul camerei de gătit. Prin controlul parametrilor specifici, linia are un control deplin asupra gestionării umidității din camera de gătit.

Toate aceste sisteme completate de posibilitatea conectării la cuptoare via WiFi pentru actualizari, inclusiv a rețetelor, colectare date HACCP, gătit în vid, gătit semi-static, până la 10 etape pentru fiecare ciclu de gătire, gătire pe mai multe nivele care vă permite să gătiți în același timp diferite tipuri de alimente care necesită aceleași condiții cu timpi diferiți, sistem de spălare cu un consum foarte redus de apă, sistem de control touchscreen, electronic sau electromecanic.

O gamă larga de cuptoare gastronomice, inclusiv GN 2/1 sau pentru cofetărie, cu pănă la 20 de tăvi, este disponibilă pentru a vă acoperi orice nevoie, de la un mic local ce dorește să ofere produse alimentare de calitate până la bucătări cu nevoi industriale.