Termeni contractuali

[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_accordion admin_label=”Accordion”][et_pb_accordion_item title=”Elemente definitorii”]

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de produse si servicii de catre Gross Metal Horeca SRL prin intermediul website online www.GrossMetalHoreca.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.
Astfel, urmatorii termeni vor insemna:
Parti – Reprezinta partile contractului – Vanzatorul si Cumparatorul
Cumparator – persoana juridica, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.
Vanzator – societatea comerciala Gross Metal Horeca SRL avand sediul social in Str. Victoriei nr. 194, Targu-Jiu, Gorj.
Produse si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile stipulate in Anexa nr.1 Contract, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.
Comanda(Anexa nr.1 la Contract) – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze produsele si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste produse si Servicii si sa faca plata acestora numita si Anexa nr.1 la Contract.
Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.
Specificatii – toate specificatiile, caracteristicile tehnice si/sau descrierile produselor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

[/et_pb_accordion_item][et_pb_accordion_item title=”Documente contractuale”]

Produsele prezente in Anexa nr.1 facuta pe siteul mentionat reprezinta o oferta din partea Gross Metal Horeca SRL insotita de Termeni si Conditii. Acceptarea ofertei de catre Cumparator se face prin acceptarea Termenilor si Conditiilor si trimiterea acesteia catre Vanzator.
Prin trimiterea unei comenzi electronice pe site-ul www.GrossMetalHoreca.ro. Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:
a.Contract cu Anexa nr.1(Comanda) (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
b.Termeni contractuali
c.Termenii si condiile siteului GrossMetalHoreca.ro
d.Precizarile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Alegerea si contractarea produselor de catre cumparator au la baza exclusiv specificatiile produselor din formularul de comanda online.
Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator.
In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii.

[/et_pb_accordion_item][et_pb_accordion_item title=”Extinderea obligatiilor vanzatorului”]

a. Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;
b. Podusele prezentate pe siteul www.GrossMetalHoreca.ro nu reprezinta o oferta, ci doar prezentarea in format electronic a unui catalog ce nu implica angajamente din partea Gross Metal Horeca SRL.
c. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita disponibilitatii date de producator.
d. Imaginile produselor prezentate pe Site si in Comanda sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Imaginile care sunt folosite in prezentarea produselor pe Site-ul www.GrossMetalHoreca.ro si in Anexa nr.1 sunt fotografii folosite cu titlu de exemplu si nu reprezinta fidel fiecare produs, putand ilustra accesori, optiuni, nuante de culoare care nu sunt incluse in pretul standard, decisive fiind caracteristicile tehnice prezentate.
e. Livrarea, instalarea, garantia si returnarea produselor se asigura numai pe teritoriul Romaniei conform Termenilor generali si contractuali.

[/et_pb_accordion_item][et_pb_accordion_item title=”Pretul produselor si modalitati de plata”]

b. Plata se efectueaza in Ron si este calculata la cursul BNR + 1% din ziua facturarii suma aferenta fiind prevazuta in Factura Proforma.
c. Pretul produselor si serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale. Pretul produselor sau serviciilor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor. Pretul produselor si/sau serviciilor dintr-un contract onorat nu se poate modifica.
d. Pentru evitarea oricarui dubiu, preturile nu includ produse, accesorii si lucrari neprevazute in Anexa nr.1 precum: confectii metalice, diverse lucrari cu specific de constructii ocazionate de amplasarea produselor (postamente de beton, canale de pardoseala), instalatia electrica de impamantare, tablourilor electrice, sisteme de prindere si tubulaturi pentru hote etc.
e. Plata produselor comandate de pe site-ul www.GrossMetalHoreca.ro conform acestor “Termeni contractuali” se poate efectua in avans sau ramburs, la livrarea produselor, unde acesta modalitate de plata este disponibila. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre Gross Metal Horeca  la adresa de e-mail sales@grossmetalhoreca.ro. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru produsele si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

[/et_pb_accordion_item][et_pb_accordion_item title=”Livrarea si receptia comenzilor”]

a. Produsele comandate se livreaza in toata tara in termenul de livrare si la adresa de livrare specificate la efectuarea comenzii sau se pot ridica de la punctul de lucru Gross Metal Horeca din Str. Termocentralei nr. 39, Targu-Jiu, Gorj. Termenul de livrare este specificat in zile lucratoare Luni – Vineri, 5 zile lucratoare / saptamana.Termenul de livrare se calculeaza incepand cu momentul confirmarii in scris a comenzii pentru comenzile cu plata ramburs. In cazul comenzilor platite prin OP, termenul de livrare se calculeaza de la momentul incasarii platii. Livrarea va fi efectuata numai dupa indeplinirea integrala a obligatilor de plata. In cazul in care in comanda sunt produse cu termene de livrare diferite, acestea se vor livra in termenul de livrare specificat asfel incat sa se faca livrarea tuturor produselor o data. Daca Cumparatorul doreste ca livrarea sa se faca independent la fiecare termen de livrare al produseor specificat atunci acest fapt trebuie mentionat in Anexa nr.1 la Contract si costurile suplimentare vor fii suportate de catre Cumparator.
b. Livrarea produselor comandate de la depozitul Vanzatorului la adresa de livrare este gratuita pentru comenzi de minim de 5000 euro (fara tva) / livrare.
Pentru comenzile cu valoarea mai mica de 5000 euro (fara tva) / livarare si cele cu plata ramburs costul livrarii este in sarcina clientului, acesta achitand costul de transport direct curierului ce livreaza produsele.
c. Livrarea produselor se va face la nivelul parter, intrarea in cladire. Livrarea nu include manevrarea pe scari, cu liftul sau la etaje superioare ale cladiri acestea fiind in responsabilitatea clientului. Totodata, clientul este raspunzator ca produsele comandate sa incapa prin caile de acces, Gross Metal Horeca neavand nici o responsabilitate in eventualitatea ca dimensiunea cailor de acces este insuficienta pentru introducerea produselor in spatiul destinat. Orice costuri ca urmare a unei livrari esuate vor fi suportate de client.
d. Livrarea nu include despachetarea, pozitionarea sau asamblarea produselor. Cumparatorul se obliga ca la momentul livrarii sa asigure mijloacele mecanice si forta de munca necesare descarcarii si manipularii produselor in momentul livrarii si receptiei.
e. Cumparatorul se obliga sa efectueze receptia produselor comandate. Astfel, Cumparatorul va desemna in Anexa nr.1 la contract o persoana care sa receptioneze in numele acestuia Produsele si Serviciile  livrate la Adresa de Livrare. La momentul efectuarii livrarii, persoana desemnata in aceste sens de catre Cumparator va face receptia calitativa si cantitativa Produselor,  semnand in numele Cumparatorului avizul de expeditie sau factura fiscala ale produselor. In cazul in care, Produsele sunt aduse de catre Vanzator la data si Adresa de Livrare stabilite in Anexa nr.1, iar Cumparatorul refuza livrarea sau semnarea avizului de expeditie si/sau Procesului-verbal de Receptie sau la Adresa de Livrare nu este persoana desemnata de Cumparator care sa receptioneze Produsele, Vanzatorul va returna Produsele la depozitul sau, o noua livrare facandu-se pe costurile Cumparatorului, depozitarea efectuandu-se gratuit pentru o perioada de maxim 5 zile calendaristice de la data livrarii. In cazul in care perioada de depozitare depaseste cele 5 zile calendaristice acordate de Vanzator, Cumparatorul va datora incepand cu a 6-a zi lucratoare de depozitare cheltuieli de depozitare in cuantum de 0,7% pe zi depozitare calculate la valoarea Produselor depozitate. Daca perioada de depozitare depaseste 30 de zile de la data livrarii, Vanzator are dreptul sa considere contractul ca fiind desfiintat de plin drept, fara interventia instantei si fara nici o alta formalitate prealabila, avand dreptul sa retina Produsele si sa retina totodata ca penalitate pretul platit pana la acel moment de catre Cumparator, care nu mai poate solicita restituirea.
f. In cazul in care, Cumparatorul propune amanarea efectuarii livrarii, anterior efectuarii acesteia, la o data ulterioara determinata / determinabila / nedeterminata, Vanzatorul poate accepta aceasta amanare, caz in care pentru primele 7 zile calendaristice de amanare, Vanzatorul va depozita in mod gratuit Produsele in depozitele sale, incepand cu a 8-a zi, calendaristica Cumparatorul va datora Vanzatorul contravaloarea cheltuielilor de depozitare, contravaloare evaluata conventional si anticipat de catre parti la suma de 0,7% din valoarea Contractului/ zi de depozitare. Contravaloarea acestor cheltuieli de depozitare trebuie achitata de Cumparator anterior momentului livrarii, urmand ca livrarea sa se faca numai pe baza dovezii achitarii cheltuielilor facuta de catre Cumparator. Daca data livrarii este amanata la initiativa Cumparatorului cu mai mult de 30 de zile calendaristice fata de data livrarii, atunci Vanzatorul are, pe langa dreptul de a-i fi platite cheltuielile de depozitare, si sa considere contractul ca fiind desfiintat de plin drept, fara interventia instantei si fara nici o alta formalitate prealabila, avand dreptul sa retina Produsele si sa retina totodata ca penalitate pretul platit pana la acel moment de catre Cumparator.
g. Vanzatorul are totodata dreptul de a efectua livrarea tuturor sau unei parti din Produse inainte de termenele de livrare stipulate in Comanda, fara a prejudicia prevederile  de mai sus care raman aplicabile.
h. In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.
i. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile Lipsa unei notificari in termen de 24 de ore de la livrare privind Produsele si Serviciile certifica conformitatea acestora cu comanda facuta. Vazatorul garanteaza cu privire la viciile ascunse ale Produselor, daca aceste vicii sunt communicate in maxim cincisprezece zile de la dat livrarii Produselor

[/et_pb_accordion_item][et_pb_accordion_item title=”Instalarea”]

a. Vanzatorul va efectua gratuit instalarea produselor numai pentru comenzile cu valoare mai mare de 5000 de euro fara tva si daca acestea necesita. Instalarea Produselor se face de catre reprezentanti Cumparatorului la Adresa de livrare  mentionata in Comanda. Anterior instalarii la Adresa de Instalare, Cumparatorul are obligatia sa pregateasca locul propriu-zis al instalarii astfel incat acesta sa permita punerea in functiune a Produselor. Astfel, Cumparatorul are urmatoarele obligatii:
– sa asigure alimentarea cu energie electrica (la tensiunea si puterea necesare produsului conform cartii sale tehnice) pana la tabloul electric al produsului, in cazul in care acesta functioneaza prin alimentare cu energie electrica;
– sa asigure alimentarea cu gaz (la presiunea necesara produsului conform cartii sale tehnice) pana la produs, in cazul in care acesta functioneaza prin alimentare cu gaz; Echipamentele cu functionare pe gaz se conecteaza la retea doar de o firma autorizata ISCIR locala si cheltuielile intra in sarcina Cumparatorului.
– sa asigure alimentarea cu apa (la debitul necesar conform cartii sale tehnice) pana la produs, precum si a retelei de  scurgere a acestuia, in cazul in care produsul functioneaza prin alimentarea cu apa;
– in cazul in care produsul este reprezentat de centrale frigorifice; incaperea sau incinta in care va fi instalata centrala respectiva trebuie sa fie izolata si dotata cu inchidere;
– produsele vor fi instalate la Adresa specificata in Anexa nr.1, numai dupa ce conditiile prevazute la lit.a de mai sus sunt indeplinite de catre Cumparator
b. Materiale de montaj – pentru instalatii frigorifice, hote si altele pentru care montajul nu a fost inclus in pret, acestea urmand a se achita pe baza devizului intocmit dupa montaj si facturii aferente; plata facturii pentru montaj se va face in termen de 2 zile de la fata primirii pe fax sau pe email a facturii.
Daca Adresa de instalare este diferita fata de Adresa de livare atunci cheltuielile legate de transportul produselor de la Adresa de Livrare la Adresa de Instalare sunt in sarcina Cumparatorului.

[/et_pb_accordion_item][et_pb_accordion_item title=”Garantia”]

a. Produsele achizitionate de la Gross Metal Horeca beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare, directivelor europene si politicilor comerciale ale producatorilor. Termenul de garantie standard este de 12 luni de la data livrarii.
b. Garantia include manopera de reparare si piesele de schimb necesare inlocuirii celor cu defect de material sau de fabricatie. Astfel, Vanzatorul se obliga sa efectueze gratuit la adresa de livrare sau la sediul, reparatiile la Produse, atunci cand este in mod real necesar, lucrarile de service impuse in sarcina sa conform certificatului de garantie aferent Produselor. Garantia nu se extinde asupra materialelor consumabile si a celor ce fac obiectul uzurii normale.
c. Certificatele de garantie contin toate prevederile legate de modul de asigurare a garantiei, cat si informatiile necesare pentru contactarea departamentului de service.Reparatiile se vor efectua numai la sediul Cumparatorului la adresa de instalare a echipamentelor. Toate costurile legate de dezinstalare, eventual transport, incarcare-descarcare, reinstalare vor fi suportate de catre CUMPARATOR.
d. Notificarea oricarei defectiuni pentru care se solicita interventia Vanzatorului se face de catre Cumparator in scris, in termen de 24 de ore de la aparitia defectiunii, pe adresa de e-mail: office@grossmetalhoreca.ro
e. Interventia in garantie se va face in maxim :
–          In 3 zile lucratoare, daca remedierea este posibila pe loc (in afara zilelor de sfarsit de saptamana si a celor de sarbatori legale)
–          In 5 zile lucratoare, daca remedierea nu este posibila pe loc si nu necesita piese noi sau piesele pentru inlocuirea celor defecte se afla in stocul Vanzatorului si pot fi inlocuite sau se pot repara.
–          In 7 zile lucratoare, daca pentru remediere sunt necesare piese care nu se afla in stocul Vanzatorului si trebuie comandate de acesta.
de la data receptionarii notificarii transmise conform Termenilor comenzii.
f. Pentru orice solicitare de reparatii facuta in perioada de garantie de Cumparator care se dovedeste abuziva sau neintemeiata, Cumparatorul va plati Vanzatorului toate costurile antrenate de celelalte solicitari neintemeiate de reparatii, pe baza facturii transmise in acest sens de catre Vanzator
g. Cumparatorul va pierde garantia in cazul in care nu face plata pretului si a celorlalte costuri contractuale la termenele si in conditiile Comenzi sau nu a efectuat instalarea Produselor conform cu personal autorizat.
h. Sunt de asemenea excluse din garantie urmatoarele situatii:
Defectele sau deteriorarile cauzate de variatia intensitatii curentului din reteaua de alimentare;
Defectele care apar in urma unei manevrari incorecte (nerespectand indicatiile manualului de utilizare) sau neefectuarii intretinerilor periodice;
Transportul intern si depozitarea produselor nu se fac intr-o maniera profesionala (Transportul echipamentelor trebuie facut in ambalajul original, in pozitie verticala si bine fixate, geamurile demontabile ambalate separat. Depozitarea trebuie facuta in incaperi ferite de umezeala, praf, etc.)
Echipamentele au fost folosite in alte scopuri decat cele pentru care au fost destinate;
Echipamentele au fost lovite, perforate sau li s-au atasat diverse obiecte neaprobate de Producator;
Echipamentele au fost reparate de terti sau lipsesc piese de pe echipamente;
Corpurile de iluminat (tub fluorescent, becuri, samd.) si/sau alte defectiuni decat ceea de defecte de fabricatie

[/et_pb_accordion_item][et_pb_accordion_item title=”Retunarea produselor”]

Returnarea produselor se poate face in urmatoarele situatii:
a. Produse ce v-au fost livrate gresit
Daca s-a livrat alt produs decat cel comandat Cumparatorul trebuie sa semnaleze acest lucru in termen maxim de 24 de ore de la livrare pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de Gross Metal Horeca SRL cun conditia ca produsul/produsele sa nu fie deteriorate in orice mod si ca ambalajul original sa fie sigilat.
c. Produse nefunctionale in primele 24 de ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari
Daca produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la livrare, Cumparatorul va reclama acest lucru si va putea solicita returnarea produsului numai in acest termen, in vederea inlocuirii cu un produs nou.

Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile majore la livrare, Cumparatorul va refuza receptia lor.
In toate situatiile de mai sus produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale, in caz contrar returul nefiind acceptat. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului. Produsele din categoria “Lichidari de stoc” nu se pot returna avand ca motivatie unul sau mai multe aspecte mentionate in descrierea produsului respectiv. In cazul neacceptarii sau refuzului returului din motivele mai sus mentionate, produsele vor fi trimise inapoi clientului.

[/et_pb_accordion_item][et_pb_accordion_item title=”Raspunderea contractuala”]

a. Pentru nerespectarea obligatiilor de plata la termenele convenite, CUMPARATORUL datoreaza VANZATORULUI penalitati de intarziere de 1,5% din valoarea contractului, calculate pe zi calendaristica de intarziere. Valoarea penalitatilor poate depasi valoarea debitului principal.
b. In cazul in care CUMPARATORUL intarzie in executarea obligatiei de plata mai mult de 30 de zile de la scadenta acesteia, VANZATORUL are dreptul sa considere Contractul ca fiind desfiintat de plin drept, fara trecere de termen, fara punere in intarziere, fara interventia instantei si fara nici o alta formalitate prealabila (pact comisoriu de gradul IV).
VANZATORUL va notifica in scris CUMPARATORUL despre rezolutiunea/ rezilierea Contractului, rezolutiunea/ rezilierea producand efecte de la data emiterii notificarii.
Rezolutiunea/ rezilierea Contractului nu afecteaza curgerea penalitatilor, Cumparatorul ramanand obligat la plata acestora si dupa rezolutiunea/ rezilierea Contractului.
In situatia in care Cumparatorul nu isi respecta obligatia de plata asa cum s-a convenit prin contract, atunci Vanzatorul va notifica in scris CUMPARATORUL despre retinerea sumele incasate de la Cumparator pana in acel moment, cu titlu de despagubiri.
c. In cazul in care VANZATORUL nu-si indeplineste, din culpa sa exclusiva, la scadenta si nici intr-un termen de maxim 30 de zile dupa scadenta obligatia de livrare a Produselor, CUMPARATORUL are dreptul sa rezolutioneze contractul. In acest caz, VANZATORUL va restitui toate sumele primite pana la acel moment de la CUMPARATOR in contul pretului.
d. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru orice daune care rezulta din utilizarea Produselor si Serviciilor dupa livrare.

[/et_pb_accordion_item][et_pb_accordion_item title=”Transferul riscurilor si al proprietatii”]

Transferul riscurilor cu privire la produse se transfera de la Vanzator la Cumparator la momentul semnarii Avizului de Expeditie sau AWB-ului prezentat de curier. Transferul dreptului de proprietate asupra produselor si Serviciilor de la Vanazator la Cumparator are loc la momentul platii integrale a pretului.

[/et_pb_accordion_item][et_pb_accordion_item title=”Forta majora”]

a. Forta Majora este orice imprejurare independenta de vointa partilor, imprevizibila si insurmontabila, intervenita dupa data incheierii prezentului Contract si care impiedica executarea acestuia. Sunt considerate cazuri de Forta Majora, in sensul acestui articol, imprejurari care includ, dar nu se limiteaza la: razboi, revolutie, cutremur, incediu, mari indundatii, aparitia unor dispozitii legale care impiedica executarea Contractului etc.
b. Nici una din Parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor asumate prin prezentul Contract, daca neexecutarea este generata de un caz de Forta Majora, astfel cum aceasta a fost definita la Articolul 11.a de mai sus.
c. Partea care invoca Forta Majora trebuie sa anunte cealalta Parte in termen de 5 zile calendaristice de la data aparitiei respectivului caz de Forta Majora si sa-i comunice actele doveditoare in cel mult 30 zile calendaristice de la aceeasi data. Prin acte doveditoare se intelege un certificat emis de Camera de Comert si Industrie locala prin care se atesta existenta cazului de Forta Majora.
d. Partea care invoca Forta Majora trebuie sa-i comunice de indata celeilalte parti data incetarii cazului de Forta Majora.
e. In cazul in care Forta Majora si/sau efectele acesteia obliga la suspendarea executarii prezentului Contract pe o perioada mai mare de 60 zile caledaristice, de la data aparitiei cazului de Forta Majora, partile vor stabili de comun acord daca mentin in vigoare prezentul Contract sau daca acesta inceteaza.

[/et_pb_accordion_item][et_pb_accordion_item title=”Clauze finale”]

a. Comunicarea cu Gross Metal Horeca SRL se poate face prin interactiunea cu site-ul GrossMetalHoreca.ro si prin comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea “contact”.”. Toate instiintarile, solicitarile si comunicarile vor fi facute in scris, in limba romana, si transmise prin email, posta, curier la Sediul legal.
b. Prezentul contract este incheiat in acord cu Legea Romana si este guvernat de Legea Romana.
c. Orice litigiu sau disputa izvorate din interpretarea sau executarea prezentului contract va fi solutionata pe cale amiabila. In cazul in care litigiul sau disputa izvorate intre Parti nu pot fi solutionate pe cale amiabila, acesta vor fi inaintate spre solutionare instantelor judecatoresti competente de la sediul Vanzatorului
d. Termenii aplicabili Comenzii pot fi modificati numai prin acordul ambelor Parti materializat intr-un Act aditional incheiat in forma scrisa si semnat de reprezentantii autorizati ai ambelor parti.
e. Cesionarea de catre Client a drepturilor si obligatiilor conform Termenilor ce guverneaza Anexa nr.1 este posibila numai cu acordul prealabil scris al  Vanzatorului si cu incheierea actului aditional corespunzator.
f. In conditiile in care Cumparatorul este persoana fizica, acesta declara pe propria raspundere ca foloseste echipamentele achizitionate in scopuri comerciale si nu pentru uz casnic.

[/et_pb_accordion_item][/et_pb_accordion][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]