Termeni generali

Societatea depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii continutului expus in cadrul site-ului. Societatea precizeaza ca imaginea produselor comercializate are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate pe site, din punct de vedere al design-ului sau al oricăror caracteristici ce nu depind de societate, fara notificarea prealabila a producatorilor cu care societatea colaboreaza. De asemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe site, pot fi modificate de catre societate fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Societatea mentioneaza ca unele descrieri ale produselor pot fi incomplete din pricina impunerilor de spatiu sau eficienţă în prelucrarea informaţiilor, insa societatea face eforturi de a prezenta toate informatiile relevante.
Promotiile si ofertele speciale prezentate in sectiunile aferente din cadrul site-ului sunt valabile in limita stocului disponibil.
In cadrul site-ului se pot regasi link-uri ale unor terte entitati din mediul web. Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile de orice fel mentionate pe aceste site-uri sau politica acestora.
Societate îşi rezervă dreptul de a modifica politica de confidenţialitate şi termenii si conditiile impuse. Informarea în cazul oricărei modificări ale impunerilor mai sus mentionate se va realiza prin publicarea acestora in sectiunile aferente in cadrul site-ului. Luand in considerare acest fapt va sfatuim sa lecturati cu atentie termenii si conditiile impuse dar si sa vizitati periodic site-ul.
Totodată societatea îşi rezervă dreptul de a schimba conţinutul site-ului, structura sau design-ul, accesibilitatea la informaţii si materialele ce pot fi descarcate fara o notificare prealabila. De asemenea, societatea poate limita accesul la site sau la anumite functionalităţi ale acestuia fara a fi necesara notificarea prealabila si fara asumarea vreunei raspunderi.
Conţinutul site-ului este definit drept totalitatea materialelor publicate în spaţiul web incluzand dar nelimitandu-se la imagini, texte, articole, informatii, date, clipuri audio-video, script-uri şi a tuturor elementelor ce intra în componenţa site-ului, acesta fiind protejat de dispoziţiile legale aferente: Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare cu privire la dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 si Legea nr. 129/1992.
Societatea permite folosirea conţinutului site-ului exclusiv pentru uz personal, fara scop direct sau indirect comercial, cu exceptia obţinerii unui acord scris din partea societaţii formulat în acest sens destinat folosirii comerciale de către terţe persoane fizice sau juridice. Stocarea, copierea sau transferarea cu orice titlul este liberă şi gratuită sub condiţia non-comercialităţii şi a termenilor impuşi de către societate. Toate drepturile asupra conţinutului site-ului sunt rezervate societăţii. Totodata, societatea nu este răspunzătoare pentru eventualele erori sau prejudicii datorate preluării sau modificării informaţiilor prezentate în cadrul site-ului de către terţe persoane.
Societatea îşi rezervă dreptul de a modifica, şterge sau bloca un anumit utilizator sau mesaj care este abuziv, defăimător, obscen sau care contravine legislaţiei în vigoare, politicii societăţii sau dăunează imaginii societăţii sau a produselor sale.
Orice mesaj, postare pe site si/sau catre Societate devine proprietatea exclusivă a acesteia din urmă, incluzand, fără a se limita la intrebari, sugestii, aprecieri, comentarii, idei şi pot fi moderate în consecinţă. Clientul şi sau Utilizatorul garantează că respectivele comentarii, recenzii sau păreri nu incalcă normele legislative în vigoare sau normele scietăţii, nu va folosi o adresă de e-mail falsă sau eronată inducand astfel voit în eroare Societatea cu privire la identitatea sa.
Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Toate fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor. Fotografiile ambalajelor pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe acest site. Designul, culorile, formele pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe site. Specificatiile tehnice  si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putand fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Toate prezentarile nu obliga firma producatoare sau pe noi, comerciantul / furnizorul, in niciun fel fata de client. Inainte de a achizitiona un produs cereti informatii de actualitate si exacte despre produs, ignorand ceea ce este descris si prezentat in site.
Totodata, prin transmiterea de informatii către Societate, se subîntelege acordul dumneavoastra privind despagubirea societăţii si/sau a tertilor ca urmare a existentei unor prejudicii de orice fel din utilizarea, copierea, publicarea sau distribuirea respectivelor anumitor informaţii sub forma unor recenzii, păreri, comentarii etc.

Drepturile si obligatiile utilizatorului si clientului

Accesul la conţinutul online al site-ului www.grossmetalhoreca.ro este liber şi gratuit.
In cazul creării unui cont, utilizatorului i se vor solicita datele sale de contact, informatii de contact detaliate ale utilizatorului (numele complet, compania, telefonul mobil, adresa de e-mail).
Utilizatorul are obligaţia de a nu furniza informaţii false, de a nu înstrăina contul sau parola, de a avea un singur cont, fiind interzisă partajarea aceluiaşi cont între mai mulţi Clienţi.
Societatea îşi rezervă dreptul de a şterge conturile clienţilor şi/sau de a anula comenzi, acestea fiind realizate la discreţia Societăţii, incluzand, dar fară să se limiteze, la situaţiile în care acţiunile unui client încalcă prevederile legislative în vigoare sau Termenii & Condiţiile impuse de către societate.
Pentru folosirea anumitor facilităţi ale Site-ului, clientul are dreptul de a-si crea un cont de client iar Societatea va furniza un Cont de client şi o parolă unică aleasă de Client.
Folosirea contului se va realiza în conformitate cu prevederile secţiunii Termeni & condiţii, Societatea nevand obligaţia de a autoriza fiecare accesare sau folosire a Site-ului, Clientul fiind unicul responsabil pentru parola şi contul său, avand răspunderea vizavi de toate comunicaţiile şi obligaţiile (inclusiv cele financiare), Clientul fiind obligat să notifice imediat Societatea prin mijloacele de contactare puse la dispoziţie, cu privire la orice folosire neautorizată a contului de client şi la orice acţiune ce pune în pericol securitatea site-ului.

Conditii comerciale si de livrare

CONDIŢII DE PLATĂ:

Pentru comenzile produselor care nu sunt pe stoc este necesara achitarea unui avans de 50% din valoarea produslui si restul de 50% la livrare. Pentru comenzile produselor care se afla pe stoc si de valoare de 1000 euro sau mai putin plata se va efectua ramburs. Comenzile peste peste 1000 euro se achita prin intermidiul bancii si a unui ordin de plata.

Plata în numerar:
Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare cu plata ramburs sau la ridicarea produselor de la depozitul din str. Termocentralei nr 39, Targu-Jiu.
Plata prin Ordin de Plata se face doar in baza facturii proforme emise, in urma confirmarii in scris email sau fax a comenzii facute de catre reprezentantul de vanzari in cazul platii avansului.
Livrarea marfii se face doar dupa confirmarea platii de catre banca furnizorului, in contul:

STANDARDE DE CALITATE, SANATATE, MEDIU, SIGURANTA
Conform normelor UE.
TERMEN DE LIVRARE :
2-4 saptamani de la plata avansului depinzand de furnizorul produsului si de disponibilitatea acestuia in stoc.
TERMEN DE VALABILITATE A OFERTEI
30 de zile de la data ofertarii.

Transport

Livrarea se executa cu servicii de curierat rapid si este achitata de client pentru comenzile cu valoare mai mica de 5000 euro fara T.V.A. iar pentru comenzile de peste aceasta valoare transportul este asigurat de catre Gross Metal Horeca.

Raspundere juridica

Societatea nu cere clienţilor sau utilizatorilor prin intermediul site-ului informaţii personale prin intermediul unui e-mail nesolicitat. Orice tip de corespondenţă fizică sau electronica, sau contactare telefonică care ofera sfaturi financiare sau orice alt mesaj nesolicitat care cere divulgarea de informatii personale trebuie considerat un fals şi raportat către Societate prin office@grossmetalhoreca.ro Societatea nu răspunde pentru erorile, impreciziile, informaţiile incomplete sau întarzierile în ceea ce priveşte continutul oferit de site şi nici pentru orice acţiune care se bazează pe acest conţinut. Totodată, societatea nu îşi asumă responsabilitatea în ceea ce priveşte acurateţea informaţiilor furnizate de către terţi, însă depune toate eforturile necesare pentru asigurarea unui conţinut veridic şi explicit pentru clienţi şi utilizatori. Societate subliniază faptul că, persoanele fizice sau juridice responsabile de încalcarea prevederilor şi impunerilor detaliate în secţiunea “Termeni & Condiţii” intră sub incidenţa legislaţiei în vigoare.

Important!

1).Echipamentele cu functionare pe gaz se conecteaza la retea doar de o firma autorizata ISCIR locala si cheltuielile intra in sarcina clientului. 2).Echipamentele cu conectare electrica trifazica nu au din fabrica aceste fise de conectare , acestea sunt achizitionate contra cost de catre client. 3).Spalatoarele indiferent de faptul ca au una, doua sau trei cuve nu au in dotarea standard nici robineti si nici sifoane de scurgere , acestea fiind achizitionate de catre client contra cost. 4).Hotele de evacuare indiferent de faptul ca sunt la perete sau central nu au in dotarea standard nici sistemele de prindere si nici tubulatura calculate in pret, acestea intrand in sarcina si costul clientului. 5).Pozele din anexa ofertelor sunt cu titlu informativ.

Definitii

SITE – Domeniul www.grossmetalhoreca.ro şi subdomeniile aferente; CONŢINUT – totalitatea elementelor prezentate pe site, conţinutul e-mail-urilor expediate către utilizatori şi clienţi prin orice mijloace de comunicare (electronic, poştă etc), informaţii legate de produsele, serviciile, ofertele speciale, concursurii sau evenimente ale Societăţii; UTILIZATOR – persoana care accesează site-ul, în scopuri private sau profesionale şi care a acceptat “Termenii & Condiţiile” impuse ale prezentului site; CLIENT – persoana care accesează site-ul, în scopuri private sau profesionale şi care a acceptat “Termenii & Condiţiile” ale prezentului site, îndeplinind în acest sens toate cerinţele procesului de înregistrare; SERVICIU – serviciul de comerţ electronic desfăşurat exclusiv în secţiunea public disponibilă a site-ului, în sensul acordării posibilităţii clientului să contracteze produse şi/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand şi alte mijloace de comunicare la distanţă (i.e. telefonic). CONT – ansamblul format dintr-o adresă de e-mail şi o parolă care permit unui singur utilizator/client accesul la serviciile oferite de site-ul www.grossmetalhoreca.ro; NEWSLETTER / NOTIFICARE – mijlocul de informare periodic, respectiv posta electronica asupra produselor, serviciilor şi/sau promoţiilor desfăşurate de către Societate într-o anumită perioadă, fără nici un angajament din partea Societăţii cu referire la informaţiile conţinute de acesta.