Termeni si conditii

Ne puteți contacta telefonic de Luni până Vineri
( 08:30 – 18:00 ), pe mail 24/7 sau prin competarea formularului de contact.

Informații de contact

  • 0353 418 999
  • contact@grossmetalhoreca.ro
  • Str. Victoriei nr. 332, Târgu-Jiu, Gorj

Informații juridice

  • SC GM PROFFEQUIP SRL
  • Str. Victoriei nr. 332, Târgu-Jiu, Gorj
  • C.U.I: RO 28037310
  • Registrul comerțului: J18/73/2011

Definiții

1.1. In cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, înțelesurile specificate mai jos:

SITE: reprezintă SITE-ul Internet aparținând GM PROFFEQUIP, care se afla la adresa www.grossmetalhoreca.ro, prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind serviciile si produsele oferite / asigurate de către GM PROFFEQUIP.

GM PROFFEQUIP: reprezintă societatea SC GM PROFFEQUIP S.R.L., cu sediul in Str. Jiului, nr. 143, Târgu-Jiu, Jud. Gorj, Romania, înregistrata la Registrul Comerțului sub nr. J18/333/2013 si având Codul Unic de Înregistrare 31968520, atribut fiscal RO.

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, îndeplinind in acest sens toate cerințele procesului de înregistrare;

UTILIZARE ABUZIVA: reprezintă utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislației in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii GM PROFFEQUIP.

Conținutul site-ului

2.1. Informațiile publicate pe SITE sunt informații de interes general despre GM PROFFEQUIP, produsele comercializate de acesta, cat si alte informații considerate de GM PROFFEQUIP ca fiind de interes pentru UTILIZATORI.

2.2. Informațiile sunt puse la dispoziția UTILIZATORILOR de regula, in mod gratuit. GM PROFFEQUIP își rezerva dreptul de a implementa anumite servicii pe SITE ce vor fi oferite contra cost UTILIZATORILOR.

2.3. GM PROFFEQUIP este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia publicate pe SITE. UTILIZATORUL are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale GM PROFFEQUIP, prevăzute de legislația in vigoare.

Utilizarea site-ului

3.1. UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

Limitarea răspunderii SC GM PROFFEQUIP SRL

4.1. Răspunderea pentru conținutul SITE-ului.
GM PROFFEQUIP nu este si nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe SITE, care nu se datorează culpei sale. UTILIZATORII pot găsi informații detaliate in magazinul GM PROFFEQUIP.

4.2. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse greșit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunța clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea apăruta, daca produsul nu s-a livrat încă.

4.3. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispoziție de producători și / furnizori si GM PROFFEQUIP nu își asuma răspunderea pentru corectitudinea acestor informații.

4.4. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificării caracteristicilor, design-ului fără notificare prealabila de către producători.

4.5. GM PROFFEQUIP își rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informație de pe SITE.

4.6. Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe SITE se va soluționa pe cale amiabila in termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizării in scris a problemelor, de către UTILIZATOR.

4.7. GM PROFFEQUIP nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si condițiilor.

4.8. GM PROFFEQUIP nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării Site-ului precum si pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe Site.

4.9. Utilizarea Browser ului Internet.
GM PROFFEQUIP garantează utilizarea optima a Site-ului prin utilizarea minim a Firefox 36 sau Chrome 40.

5.0. Va informam ca eventualele reclamații privind deficientele estetice ale produselor, vor fi luate in considerare si vor fi analizate doar daca acestea se reclama in primele 48 ore de la momentul recepției produsului.

5.1. Modalitățile de plata pentru finalizarea unei comenzi online sunt : numerar la livrare, online cu card bancar, ordin de plata. In cazul in care optați pentru plata online cu card bancar, va informam ca înregistrarea plații nu garantează confirmarea si livrarea comenzii. In cazul in care comanda nu este confirmata (termenul pentru procesarea comenzii este de 48h) suma de bani plătita va fi restituita in contul dumneavoastră in cel mai scurt timp.

5.2. Înregistrarea comenzii nu reprezintă si confirmarea acesteia. După preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de către operatorii noștri in vederea confirmării si stabilirii detaliilor de livrare. Termenul de livrare este de 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

5.3. In perioada sărbătorilor de Paste, de iarna, a evenimentului Black Friday, precum si pe toata durata altor campanii ale companiei, procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia poate dura intre 7-10 zile lucrătoare.

Accesarea SITE-ului grossmetalhoreca.ro

Aceasta implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie păstrate si prelucrate de compania GM PROFFEQUIP. Scopurile prelucrării acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promoțiile GM PROFFEQUIP sau despre orice alte promoții sau activități desfășurate de GM PROFFEQUIP prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). GM PROFFEQUIP S.R.L. este unicul deținător al informațiilor colectate de pe acest site. GM PROFFEQUIP S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate către terți prin vânzare, dezvăluire parțiala, sau închiriere.

Singurele excepții de la aceasta regula o constituie operatorul de marketing direct care efectuează diverse acțiuni specifice agreate de GM PROFFEQUIP, in baza unui document de tip NDA (Non-Disclosure Agreement) si a unui contract, ambele validate juridic.

Link-urile

Acest site conține link-uri către alte site-uri. GM PROFFEQUIP S.R.L. nu este responsabil de politica de confidențialitate practicată de aceștia. Vă recomandăm consultarea în prealabil a termenilor legali și a celorlalte informații referitoare la colectarea datelor cu caracter personal. Normele expuse in acest text se aplica doar in cazul datelor colectate pe acest site.
Notificări si acțiuni privind informațiile despre utilizatori
La cererea scrisă a utilizatorilor, datată și semnată, expediată pe adresa GM PROFFEQUIP, acesta se obligă:
a) să confirme solicitanților, dacă prelucrează sau nu date personale; acest lucru se face gratuit, o singură dată pe an;
b) să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;
c) să transmită utilizatorului datele cu caracter personal care o privesc și pe care le-a furnizat GM PROFFEQUIP S.R.L. într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat în vederea transmiterii acestora altui operator;
d) să înceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, dacă acesta solicită acest lucru.
Comunicarea modificărilor
Daca informațiile de identificare ale unui utilizator se schimba (ca de exemplu codul poștal) sau daca un utilizator dorește sa renunțe la serviciile noastre, vom avea grija sa corectam, actualizam sau sa eliminam acele date personale care ne-au fost încredințate de către utilizator. Acest lucru poate fi realizat fie de pe pagina de înregistrare, fie prin intermediul formularului de contact.

Orice schimbare a termenilor prezentei politici va fi comunicata către utilizatori prin email, astfel încât aceștia să fie întotdeauna informați cu privire la datele pe care le colectăm, cum le utilizăm și în ce circumstanțe, dacă există, le facem publice. Utilizatorii vor putea să fie sau nu de acord cu utilizarea informațiilor în alte scopuri. Vom utiliza datele în concordanță cu politica sub care au fost culese informațiile, conform cu Politica privind protectia datelor cu caracter personal .

Securitate

Acest site adoptă toate măsurile de securitate necesare protejării datelor personale ale utilizatorilor noștri. În momentul completării datelor personale pe site-ul nostru, informațiile vor fi protejate atât offline cât și online. Toate datele cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate care folosesc sistemul de criptare SSL, marcate cu simbolul unui lăcățel, a carui poziționare variaza in functie de tipul de browser utilizat (ex.: in partea de sus a ferestrei, daca utilizati browser-ul Google Chrome). Pentru mai multe informații privind standardele de securitate practicate pe acest site accesează secțiunea Ajutor.

Fiind de acord cu prezentul document „Termeni si condiții de utilizare a site-ului grossmetalhoreca.ro”, utilizatorii își asuma in totalitate eventualele riscuri.