Univerbar

UNIVERBAR – PARTENERUL BUCĂTĂRIEI TALE

Univerbar este o companie specializată în producția de aparate de spălat, în special pentru articole de sticlă și vase pentru uz profesional, înființată în 1979, compania se remarcă pentru abilitățile de artizan aplicate în utilizarea tehnologiilor moderne de producție și o atenție specială la cererea pieței.

În acest context, Univerbar acceptă provocarea, căutând soluții din ce în ce mai sofisticate, care sunt la zi cu nevoile unei piețe care continuă să evolueze.

Achiziția Univerbar de către holdingul italian Ryoma, pe lângă aducerea investițiilor în sectorul tehnologic, permite companiei din Galliera Veneta să privească pe piețele internaționale cu un nou impuls. Univerbar și-a consolidat astfel prezența în Europa, atât la nivel de volum, cât și de rentabilitate și a ajuns pe noi piețe. Achiziția a marcat, de asemenea, un punct de cotitură în competențele și abilitățile companiei, datorită unei investiții în tineri, pentru a elabora împreună o cale de dezvoltare pe termen lung care să conducă la creștere pe toate nivelurile.

Mașini de spalat vase și pahare profesionale

Univerbar s-a angajat întotdeauna să ofere clienților aparate performante astfel fiecare produs îndeplinește cele mai înalte standarde de igienă, economie, confort, siguranță si o necesitate minimă de întreținere.

Produsele au fost dezvoltate pentru a garanta o experiență cât mai comodă în utilizare pentru clienții noștri, precum și pentru instalatori și furnizori de întreținere, care pot efectua servicii rapide pe toate părțile mașinii.

Piesele esențiale ale mașinilor sunt fabricate din oțel inoxidabil, în special în interiorul compartimentului de spălare. 
Proiectat, cu o capacitate de încărcare mare, uși largi de acces și înălțime utilă mare, care oferă cele mai bune performanțe la un preț rezonabil.

Mașini de spălat vase construite cu pereți dubli, compartimente formate prin presare, concepute pentru a fi silențioase și de încredere. Componente interne excepționale, care includ: cabluri rezistente la căldură, termostate reglabile cu indicator de temperatură și cronometre electronice.

Sisteme inovative de filtrare cu osmoză inversă de înaltă eficiență (WCF), spălare și clătire igienizate cu ozon pentru a elimina bacteriile și mirosurile, programe de spălare personalizabile și pompe controlate electonic completează pachete atent proporționate pentru orice nevoie, de la mici locații fast food pană la medii cu nevoi mari.

Toate produsele sunt supuse unor controale scrupuloase care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și siguranță iar fiabilitatea și ușurința de utilizare sunt avantajele care au scos în evidență produsele Univerbar.