INOMAK

Inomak se impune în industria HoReCa prin gama sa diversificată de echipamente de înaltă calitate, proiectate pentru eficiență și durabilitate. Specializat în soluții de încălzire și refrigerare, Inomak oferă o selecție impresionantă de echipamente pentru Bain Marie, cu variante ce includ dulapuri încălzite, vitrine și protecții anti-strănut (sneeze guard), perfecte pentru menținerea temperaturii ideale a alimentelor.

Dulapurile de congelare și refrigerare, cu finisaje elegante din inox și sticlă, sunt esențiale pentru păstrarea produselor proaspete și accesibile. Mesele reci, disponibile în diverse configurații cu uși din sticlă și agregate laterale, îmbină funcționalitatea cu designul modern.

În plus, saladetele Inomak, cu diferite opțiuni de agregate și vitrine, sunt perfecte pentru afișarea și păstrarea ingredientelor proaspete.

Toate produsele Inomak sunt proiectate să răspundă nevoilor specifice ale profesioniștilor din domeniul HoReCa, oferind soluții fiabile pentru orice bucătărie.

Afișez 1 - 16 din 137 de rezultate

End of content

End of content