Thermomix vacuum cald, 2 litri, Master
Model: Master
RPM min / max: 0 – 16000 rpm
Timpul max de lucru neîntrerupt: 12 ore
Temperatură lucru: 24°-190°C
Putere de încălzire: 1500 W
Puterea motorului: 1800 W, sistem turbo motor cu aer,
Putere pompă: 100 W
Putere totală: 3400 W
Dimensiuni: 320x520x360 mm
Greutate netă: 16 kg
Descriere
Viteze: 26
Putere – Frecvență 220V / 240V / 50Hz
Vacuum final (mbar absolut): Vacuum 80-90%
Card SD: DA
Corp din oțel inoxidabil: AISI 304
Accesorii: Lame, paletă amestecare, capac cu cană de măsurat, spatulă, suport sous-vide.
Gătirea sau tocare în vid poate duce la rezultate uimitoare! Vacumul scade temperaturile de fierbere, astfel încât gustul și culorile ingredientelor dvs. rămân nealterate. Este util în producerea sosurilor și a tuturor produselor cremoase. Acolo unde nu există aer, nu există oxigen, unde nu există oxigen, nu există oxidare. De asemenea, garantează o greutate specifică constantă și absența bacteriilor aerobe (fără aer, fără bacterii aerobe).
Reducerea vidului duce la intensificarea gustului rețetelor dvs., datorită temperaturilor scăzute. Concentrează aromele ingredientelor cu un proces care nu schimbă culorile, iar componentele aromatice volatile nu se pierd.
Înmuierea în vid este o tehnică care oferă rezultate uimitoare. În timpul creării vidului în vas, va fi eliminat și orice aer conținut în aliment.
Apoi, mulțumită unei conexiuni anume, atunci când stabilizați presiunea atmosferică, este posibil să introduceți un gaz sau un lichid pentru a „înmuia” preparatul.
Uscarea în vid este o tehnică foarte eficientă pentru uscarea alimentelor, deoarece temperaturile ridicate nu sunt necesare. În acest fel, aromele volatile, sensibile la căldură nu se vor deteriora. Această tehnică poate fi folosită și pentru a îmbunătăți o „textură” – de exemplu, atunci când uscați o bezea.
Informații suplimentare
Greutate | 16 kg |
---|
Recenzii
Nu există recenzii până acum.