MAC PAN

Mac Pan se afirmă ca un lider în domeniul echipamentelor de panificație, oferind soluții profesionale care îmbunătățesc eficiența și calitatea în producția de pâine și produse de patiserie.

Gama lor de echipamente include celule de prefermentare cu diverse capacități, optimizate pentru a satisface nevoile brutăriilor de toate dimensiunile. Dospitoarele manuale Mac Pan sunt proiectate pentru a oferi condiții optime de creștere a aluatului, cu modele variate pentru baghete și pâini. Feliatoarele de pâine Mac Pan, de la modelele automate la cele semi-automate și orizontale, asigură tăieri precise și consistente, esențiale pentru orice brutărie.

Formatoarele Mac Pan, inclusiv cele pentru baghete, grisine și pâine rotundă, sunt concepute pentru a eficientiza și simplifica formarea aluatului. Malaxoarele de aluat, disponibile în diverse capacități, sunt esențiale pentru amestecarea uniformă a ingredientelor.

Gama de porționatoare, de la modele manuale la cele semi-automate și automate, oferă soluții precise și rapide pentru porționarea aluatului. Fiecare produs Mac Pan demonstrează angajamentul brandului pentru inovație, durabilitate și performanță în domeniul panificației.

Afișez 1 - 16 din 133 de rezultate

End of content

End of content